Partyflock
 
­ Nederland

Format: Juan Sanchez invites...

gepubliceerd door , op
Format: Juan Sanchez invites...
8 juli 2010
FeestFormat · D'Julz & Chris Lattner
Datumvrijdag 9 juli 2010
WinactieFormat actiegesloten
LocatieAIR Site
Aanstaande vrijdag is de headliner van Format, de maandelijkse avond in club AIR rond dj/producer Juan Sanchez, de internationaal zeer gerespecteerde D'Julz. Door collega en host van de avond, Juan Sanchez, wordt D'Julz een echte "dj's dj" genoemd. Hij zal de Franse eer opnieuw verdedigen na de blamage in Zuid Afrika. De Parijzenaar D'Julz is ambassadeur van de zo kenmerkende Franse groovy sound. Mr. Sanchez haalt tevens Chris Lattner van Moon Harbour naar Amsterdam.

D'Julz' swingende platenkeuze leverde hem ooit een residentie in de gerenommeerde Rex Club, een residentie die hij nog steeds bezit. Om maar in het Franse te blijven; D'Julz is een echte 'vedette', geliefd bij de 'connaisseurs'. Wanneer hij een tijd in New York woont en werkt komt hij in contact met house en techno producer Josh Wink en sluit zich aan bij zijn trendsettende Ovum label. Er volgden nog vele releases op labels als: 20:20 Vision, Mobilee Records & zijn eigen label Bass Culture. Platen als 'Just So You Know', ‘Fleurette' en niet te vergeten de remix op Positive Education van Slam hebben DJ Charts maanden lang in hun greep gehouden.

De uit Hannover afkomstige Chris Lattner is eveneens een geoliede hitmachine. Lattner is een bekende producer van het vooraanstaande Moon Harbour label en diverse andere labels als Einmaleins en Luna Records. Zijn recente release op het Amsterdamse Piek Up label was aanleiding genoeg voor Juan Sanchez om deze man naar [undefined=undefined] te halen. Waar D'Julz meer richting techno gaat, duikt Lattner meer de diepte in.

What's in a name?
Format steekt de draak met clubavonden die 'credible house' tot 'sophisticated techno’ pretenderen en dat ook een puriteins karakter geven. Het feest staat voorop zonder dat dit ten koste gaat van de muziekliefhebber. Maar, de DJ is géén god! En daarom wordt in bijzonder aandacht geschonken aan side-acts en natuurlijk aan de feestganger zelf.

DJ/Producer Juan Sanchez; Door zijn jarenlange strooptocht langs de nieuwste releases, festivals en clubs in binnen- en buitenland is hij de aangewezen persoon als muzikaal voorman van Format. Hij verwierf internationaal faam met releases op naam bij gerespecteerde labels als Break New Soil (label van Gregor Tresher) en Great Stuff.

Vrijdag 9 juli
Format
23.00 - 05.00
AIR, Amsterdam, Amstelstraat 24

Tickets:
vvk Euro 12,50,-, aan de deur Euro 15,00

Web: www.AIR.nl

AIR 1
D'Julz Frankrijk [Ovum]
Chris Lattner Duitsland [Moonharbour]
Juan Sanchez [Format]