Partyflock
 
­ Nederland

Pleasure island was nat, maar heel leuk
Nu iets drogers

gepubliceerd door , op
Pleasure island was nat, maar heel leuk
1 april 2010
FeestB.I.T.C.H · Holland's number one fetish party
Datumzaterdag 2 oktober 2010
WinactiesB.I.T.C.H actiegesloten
B.I.T.C.H actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
FeestAlice in Crazyland
Datumzaterdag 6 november 2010
WinactieAlice in Crazyland actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
FeestFlight 69 · Please fasten your seatbelt...
Datumzaterdag 27 november 2010
WinactieFlight 69 actiegesloten
LocatieAviodrome Site
Pleasure Island was heel erg leuk en de Crazyland organisatie wil iedereen en met name Art of Dance bedanken voor het mogelijk maken. Wat een podium en wat een decor. In één woord geweldig! Gelukkig viel het weer ook wel een beetje mee. De regen heeft de pret niet kunnen drukken. Om nog lekker even in de sfeer te blijven heeft de organisatie binnenkort een filmpje klaar van Dance TV. Deze film en foto's zijn te bekijken op www.crazyland.org. En dan is het nu weer tijd voor de indoorfeesten van de Crazyland organisatie: BITCH (2 oktober), Alice in Crazyland (6 november) en Flight 69 dat op 27 november gehouden wordt op een vliegveld!


Ja, jullie horen het goed! Buiten de bekende feesten als BITCH en Crazyland in de Hemkade die altijd erg succesvol zijn, heeft de organisatie in samenwerking met Exceptionnel een waanzinnig feest op 27 november op het vliegveld tussen de vliegtuigen door en zelfs in een Boeing 747! Kan het nog gekker? Nou eigenlijk niet. Een ding weet de organisatie wel: dit wordt het feest van het jaar! Mensen praten er nu al over en de voorverkoop loopt nu al als een trein vliegtuig. Klik hieronder om meteen naar de early bird aktie door te gaan, zodat jij dit feest niet zal missen: Easyticket.

Maar voordat dit unieke feest gaat komen zijn er nog twee hele speciale feesten waar jullie altijd warm voor lopen. Om te beginnen komt BITCH op een topdatum 2 oktober 2010 en ook dit keer gaat de organisatie flink uitpakken met decor en ook met speciale shows. Kom een keer proeven en wordt één met de BITCH-familie zoals vele mensen dit noemen. Een grote familie die allemaal voor een feestje komen. Als eerste de dresscode. Iedereen die binnen komt moet iets van leer, lak, rubber of latex aan. Heb je dat niet aan dan kom je gewoon niet binnen. En eenmaal bij aankomst moet je een dame bij je hebben. Uiteraard mogen de gay heren wel in het gezelschap zijn van hun vriend. Door al deze controles blijft alleen de crème de la crème van het fetisjpubliek over. Koop je ticket door op de flyer hieronder te klikken. Met vip tickets moet je snel zijn, want die gaan erg hard op dit moment.



En dan is er natuurlijk nog de bom waar iedereen alweer op wacht. Het feest der feesten. Het feest waar mensen nog wel hun bed voor uitkomen. Een ongekende sfeer en het mooiste decor wat er in de Nederlandse partyscene wordt neergezet. Laat je weer verrassen en geniet van al het moois op Alice in Crazyland. Het thema zit in de naam verwerkt zodat je meteen weet wat je aan moet trekken. Laat je fantasie het werk doen en zorg dat je erbij bent, want ook deze Crazyland zal net zoals Crazyland Scarface en Crazyland tien jaar weer in de boeken gaan als subliem. De laatste Crazylands hebben als waardering een geweldig gekregen op Partyflock en dat komt doordat er echt hele leuke mensen op af komen. Iedere keer ook vele nieuwe gezichten, maar iedereen is echt heel gemoedelijk met elkaar en iedereen komt voor een echt feestje. Mensen kijken ernaar uit en leven ernaar toe. Leef jij weer naar 6 november toe? Zet het feest dan vast in je agenda en klik hieronder om vast je ticket te bestellen.



16 opmerkingen

Werkzaam bij Decisions
Was in 1 woord TOP we hebben ons goed vermaakt op PI
 
Werkzaam bij Afterdreams
en ik heb ook echt wel genoten!!!:cheer:

zat ik ook nog op een boot die ging varen!!:o
dacht dat het een grapje was:roflol:

(y)
(K)
laatste aanpassing
 
Artiest House
Maar ik denk niet dat je gaat vliegen op Flight 69. Alhoewel... Bij die organisaties kun je alles verwachten :-)
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
ja was inderdaad super... en dan komen er weer 3 topfeestjes :)
Pleasure was weer (Y) Nu op naar Crazyland & Flight 69 :bounce:
 
Goed bezig .. helemaal top .. en als helikopter monteur kan ik dit ten zeerste waarderen ;)
 
Vette zin in helaas zat t weer niet mee op pleasure island
maar evengoed was het een lekker feestje :D:D:D:D
nu al zin in t volgende feestje :P:P:P

haal je kaartjes alvast mensen ohja wel makkelijk
http://www.easyticket.nl/?e=3523#mPrice :D:D:D
Heb niets te klagen gehad. Prima naar m'n zin geweest, en straks lekker overdekt, vertrouwd weer naar Hemkade:yes: en Flight 51!;)
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Yes !

Dat zijn weer een paar hele vette feesten !!
 
Artiest Visualizer
De karakters uit alice in wonderland met namen van dj's.
Geniale combinatie :D
 
Artiest Joia Vita
Pleasure Island was al speciaal en blijft nu helemaal altijd speciaal (L) :respect:
 
Pleasure was geen FUCK AAN , alleen maar door het rot weer ! helaas :)
Werkzaam bij The Others
Zitten weer 3 top feestjes aan te komen :cheer:
Wat een gaaf promo-filmpje van Crazyland!
Eerlijk is eerlijk, het wordt steeds professioneler !

Mooie trailer !

En de lokaties zijn ook steeds verrassend
laatste aanpassing