Partyflock
 
­ Nederland

De zomer op stoom en Click op dreef

gepubliceerd door , op
Click
17 juni 2010
FeestClick · on the beach
Datumzondag 4 juli 2010
WinactieClick actiegesloten
LocatieWoodstock 69 Site
Op een van de langste dagen van het jaar (we nemen het graag ruim..) strijkt Click wederom neer op haar zomerse thuisbasis Woodstock aan het Bloemendaalse strand. Een fijne strandeditie met artiesten achter de decks die weten hoe je de gemoederen warm dient te houden onder de zinderende zomerzon. Steve Rachmad, Remy, Wouter de Moor, Ille Bitch, Stefano Richetta en Lone Striker tekenen voor deze editie. Technohelden die muziek uit hun hart brengen, op zaterdag 4 juli.

Naast dat dit een uiterst gezellige bende van muziekliefhebbers is, zijn het ook vooral ook jongens die al lang meedraaien in de wondere wereld van de feestjes. Steve Rachmad en Remy zijn respectievelijk (tech)house en techno artiesten van het eerste uur en brengen letterlijk al 2, misschien inmiddels zelfs 3 generaties feestgangers aan het dansen tot ver buiten onze grenzen en zijn daarmee een voorbeeld voor veel jonge talenten uit de muziekindustrie. Vermelden dat ze simpelweg - zonder pretenties, noch concessies- de beste elektronische muziek uit de speakers van Woodstock laten knallen is in feite al overbodig. Ze staan er voor het Clickpubliek deze editie.

Een paar uur lang de dikste house, tech-house en techno die je kan vinden. Wouter de Moor en Ille Bitch kunnen ‘pas' 1 generatie liefhebbers behagen, maar dat doen ze dan ook met passie, ontembare nieuwsgierigheid naar het nieuwe en grenzeloze energie. Het zijn vaste waardes achter de Clickfeesten en beide brengen muziek die je vastpakt en meevoert. Muziek die vooral niet in hokjes te stoppen valt en vloeit en pompt en rockt en rolt en aanzet tot feestvreugde en non-stop handen en voeten in beweging. Het geluid van een nieuwe generatie techno dj's in het centrum van alle dat vandaag relevant is.

Organisator Stefano Richetta is de man die dit alles heel gezellig voor het Clickpubliek samenstelt en zelf ook graag een plaatje opzet, om daarmee het publiek op stoom te krijgen met zijn ongedwongen mix van de beste klassiekers en het lekkerste technogeluid van nu in een feestelijke mix. Nieuwe gast op deze editie is dj Lone Striker. In zijn vak in feite een oude rot, sinds de begintijd verbonden aan Dance Valley The official afterparty, de moeder aller dansfestivals. Ook Lone Striker organiseert. Onder de naam Rebellion brengt hij underground housefeesten en timmert daarmee lekker op weg. Zelf draait hij house/tech-house en sluit daarmee naadloos aan bij het geluid van deze editie aan het Bloemendaalse strand.

Voor de 3e editie van Click van 2010 pakt Click naar behoren uit. Je voeten zullen goed warmlopen in het zand tijdens het dansen van de middag tot aan middernacht op de fijnste underground house, tech-house en summer proof techno. Met strandfeest dinosaurus Woodstock als achtergrond en bovenstaand rijtje topartiesten zit je voor 99% geramd. De overige 1% zit hem in je zonnebrand.

Click raadt aan: goed smeren en gaan! CU at the Beach.

5 opmerkingen

Extra note:

17 juli Click Factory @ Sugar Factory met 3 uur lang Pan-Pot, Stefano Richetta
7 aug Click @ Dance Valley met Remy, Darko Esser, Olene Kadar LIVE, Stefano Richetta, Vincenzo de Bull, Philip Young, Ille Bitch
7 aug Click after the Festivals tot 07:00 @ Westerunie met Bart Skils, Anton Pieete, Remy, Secret Cinema en De Man Zonder Schaduw
5 sep Click Closing @ woodstock met o.a. Dominik Eulberg, Secret Cinema, Remy en meer..
22 okt Click ADE @ Westerunie eerste namen bekend..

We hebben er weer zin in en de zon is besteld :)
laatste aanpassing
Veel zin in!!!
Elke keer weer zo'n heerlijke editie!

Met de voetjes in het zand!!