Partyflock
 
­ Nederland

Citymoves sluit seizoen af op 15 augustus in Deventer
Met Di-rect, Richard Durand, Sunnery & Ryan and more

gepubliceerd door , op
Zondag 15 augustus is het Singelplantsoen in Deventer de plek waar je moet zijn! Want hier vindt de allerlaatste editie van het Citymoves 2010 seizoen plaats. Na de succesvolle edities in 2008 en 2009 mag het stadsfestival in het mooiste en gezelligste park van Overijssel zeker niet ontbreken. Voor de laatste keer dit seizoen pakken we groots uit en presenteren ze naast het beste aan trance en house de komst van Di-rect.

Special live-act Di-rect
Al meer dan tien jaar domineren de mannen van Di-rect de top van de Nederlandse charts en slepen ze de ene na de andere prijs in de wacht. Met hun recentelijk uitgekomen album ‘This is Who We Are' en gelijknamige single hebben ze weer een hit te pakken en onlangs zijn ze genomineerd voor de TMF Awards 2010 in de categorie 'Beste Live Act'. Met vijf man sterk zullen ze in Deventer een denderende live-act verzorgen.

Richard Durand
De heetste trance DJ/producer van eigen bodem is zonder twijfel Richard Durand. Met vele succesvolle remixes, zijn debuutalbum ‘Always the Sun' en zijn afsluitende set tijdens Trance Energy bewees hij zijn talent dubbel en dwars. Na een lange tijd van speculaties is bovendien bekend geworden dat mister Durand de opvolger wordt van Tiësto's In Search Of Sunrise compilatieserie. Aan deze man de eer om de Deventerse menigte op een heerlijke afsluitende set te trakteren. Als dat aan iemand wel besteed is..!

Sunnery James & Ryan Marciano
Na Leiden, Den Bosch en Zwolle zijn Sunnery en Ryan er op deze laatste editie van 2010 zeker weer bij! In deze drukke festivalperiode, met boekingen op onder meer Extrema Outdoor en Mysteryland, komt hét house duo van dit moment speciaal voor Citymoves naar het oosten van het land om de temperaturen op het Singelplantsoen tot grote hoogte te laten stijgen.

Lucien Foort
Niet alleen zijn dreads zijn zijn handelsmerk. Het is vooral Lucien Foorts jarenlange ervaring en zijn sterke skills waardoor hij op menig festival line-up prijkt. Met zijn onlangs uitgebrachte album Heroes of Housemusic, waarin hij een selectie maakt van zijn helden van de hedendaagse house, weten we het zeker. Deze man draait house zoals house bedoeld is. En dat zal hij het publiek laten horen ook.

Sidney Samson
Dit dj talent van Nederlandse bodem is zowel nationaal als internationaal bezig aan een flinke opmars. Met zijn unieke platenkeuze en zijn pure electro house producties verovert hij momenteel het grote publiek. Sinds zijn hit ‘Riverside', die de hele wereld over ging, staat niemand hem nog in de weg. Resultaat: een volgeboekte zomer van Ibiza tot aan Belgrado en.. Deventer!

Roy Gates
Ook lokaal talent is op 15 augustus vertegenwoordigd. En hoe! De uit Deventer afkomstige Roy Gates heeft al vele succesvolle singels op zijn naam als ‘Midnight Sun' en ‘Hey'. Eén ding is duidelijk: hij zal zeker niet misstaan temidden van het overige talent.

Wijzigingen Citymoves Deventer
ALDA heeft op aangeven van de bezoekers besloten een aantal wijzigingen door te voeren. Zo krijgt de bezoeker dit jaar een betere service op het gebied van drankverkoop, kluisjes en toiletten. Dat betekent minder lange wachttijden bij de bar, meer toiletgelegenheid en meer ruimte om je spullen op te bergen. Ook het assortiment aan eten en drinken wordt uitgebreid zodat het de hongerige of dorstige bezoekers aan niets ontbreekt. Om deze maatregelen te compenseren kost een ticket 10 euro. Hiervoor krijg je maar liefst negen uur lang de beste artiesten op een schitterende locatie met uitstekende voorzieningen. Tot slot heeft ALDA besloten dat bezoekers 16 jaar of ouder moeten zijn. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd.

ALDA wenst alle bezoekers alvast heel veel plezier en zal alles in werking stellen om er een onvergetelijke afsluiter van het Citymoves 2010 seizoen van te maken!

Meer info?
Ga naar www.citymoves.nl. Dit is dé plek waar je terecht kunt voor alle info over het Citymoves Festival Deventer. Ook kun je hier je tickets kopen. Niet genoeg aan Deventer? Koop dan een combi ticket: voor 18 euro sta jij in Deventer én Zwolle!

Tickets: €10,- (excl. servicekosten) via www.citymoves.nl, Free Record Shop, Primera
Combi tickets: €18,- (excl. servicekosten) via www.citymoves.nl

12 opmerkingen

Aww, geen Enschede dus dit jaar :(
 
Di-rect:S
Voor de rest niet echt leuk feestje .
 
Artiest Waai
S&R....Lucien...Durand!!

Direct? Ben benieuwd hoe ze live klinken.

En nu maar hopen dat er geen grote groepen pubers(haantjesgedrag) de zaak daar gaan verzieken net zoals vorig jaar. Durand zijn afsluitende set werd afgekapt doordat er een vechtpartij ontstond van pubers vlak voor de dj-booth.
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 juni 2010 om 11:33:
S&R....Lucien...Durand!!

Direct? Ben benieuwd hoe ze live klinken.

Sluit mij hierop aan! Richard Durand is toch wel een topper; verwacht veel van hem komende 2 jaar.
Di-rect ook leuk voor de afwisseling!

Ben er bij!
Wat een variatie... ieder jaar op een paar namen na weer dezelfde line-up :s
:rot:

laat dan maar zitt'n :/
 
Isos 8!
Lekker goedkope line-up. Wat Di-rect daar zoekt is me een raadsel. laat die lekker naar het Burger gaan.
Maar verder weer een waardeloze line-up. Ze zijn er nog steeds niet achter dat Deventer meer Techno en Hard-core is dan slaap verwekkende club. Durand is wel aardig, maar als je ISOS 8 hoort komt hij nog niet in de schaduw van Tiesto. Laat hem eerst nog maar 10 jaar oefenen. Maar dat haalt hij niet eens, want dan kent niemand hem meer.