Partyflock
 
­ Nederland

Free Your Mind Festival
Laatste 1.000 kaarten aan de deur

gepubliceerd door , op
Nu alle stages vorm hebben gekregen en de laatste punten op het festival terrein zijn verwerkt, kijkt de organisatie reikhalzend uit naar de 7de editie van Free Your Mind Festival. Afgelopen woensdag maakte de organisatie bekend dat dit de laatste editie is op de Stadsblokken waar Free Your Mind Festival uitgegroeid tot een van de gezelligste festivals van Nederland.

De organisatie heeft 1.000 kaarten gereserveerd om zwarthandel in de omgeving van het festivalterrein tegen te gaan. Deze laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa, te vinden bij de hoofdingang.

Wat verder?
  • Met de weervoorspellingen van vandaag is het belangrijk voldoende water te drinken en je vochtbalans op peil te houden.
  • De organisatie adviseert om zonnebrandcrème mee te nemen. Alleen onaangebroken zonnebrandcrème is toegestaan. Zonnebrand vergeten? Op de markt kan zonnebrandcrème gekocht worden of laat jezelf gratis insmeren bij de stand van Fight Cancer.
  • In de avonduren neemt de temperatuur snel af. Neem dus voldoende kleding mee om jezelf warm te houden. Er zijn kluisjes aanwezig om je persoonlijke spullen in op te bergen.

Voorkom teleurstellingen aan de deur en kom vroeg naar het festivalterrein om de laatste kaarten te bemachtigen. Naar verwachting zijn de resterende kaarten rond het middaguur uitverkocht.

Meer info:
www.freeyourmindfestival.nl
www.fca.nl

5 opmerkingen

De organisatie heeft 1.000 kaarten gereserveerd om zwarthandel in de omgeving van het festivalterrein tegen te gaan. Deze laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa, te vinden bij de hoofdingang.

slim! mogen andere organisaties een voorbeeld aan nemen.. (y)
Uitspraak van Mr. Shizzle op zaterdag 5 juni 2010 om 14:14:
slim! mogen andere organisaties een voorbeeld aan nemen..

gebeurt niet voor t eerst ofzo ;)
Ach je moet toch wat als het niet is uitverkocht. En die 1000 kaarten zullen wel erg flexibel zijn, misschien ook wel 2,3 of 4000 aan de ingang.

Volgens de berichten is de EO jongerendag in het Gelredome wel helemaal uitverkocht. Maar daar zullen ook wel niet zoveel honden bij de ingang staan.