Partyflock
 
­ Nederland

Electronation @ the Beach

gepubliceerd door , op
mei 2010 was een legendarisch koude maand. Het broeikaseffect, dat een wereldwijd fenomeen schijnt te zijn, heeft kennelijk uit pure willekeur besloten haar effecten op Nederland te doen overslaan. Tenminste tot nu toe…

Uit een niet zo nauw definieerbare onderbuikgevoel komt de voorspelling voor betere tijden en met dit in het achterhoofd presenteert Electronation dan ook met volle trots de programmering voor hun twee strandfeesten die zoals elk jaar in Bloemendaal aan zee worden gehouden. De locatie voor dit kan uiteraard alleen Woodstock 69 zijn die als een Punica oase rijst uit al het strandtenten geweld aan de Bloemendaalse boulevard en een stukje authentiek Ibiza gevoel weet neer te zetten aan de vaderlandse kust.

De eerste editie zal plaats vinden op zondag 13 juni met de speciaal uit Berlijn overgevlogen act Format: B. Franziskus Sell & Jakob Hildenbrand aka Format: B hebben hoge ogen weten te gooien met vele hits als Vivian Wheeler en Edding 850 en blijven een continue stroom van dansvloerkrakers uitbrengen. Een uitverkochte Sugar Factory in eerder dit jaar belooft veel goeds voor de eerste editie van Electronation @ the Beach.

Voor een recente set klik deze link http://soundcloud.com/alexis141/format-b-spacecamp
Format: B - Edding 850 www.youtube.com/watch?v=GYV4a4xfu08

Support zal er zijn in de vorm van een back2back set van twee2 helden, namelijk Terry Toner vs Warren Fellow. Deze twee dansvloer adepten hebben met knallende sets op Isla Electronica en onlangs nog de Sugar Factory bewezen naadloos op elkaar aan te sluiten en het publiek en de ambiance tot grote hoogten te kunnen brengen. Carnivale residents van het eerste uur zullen ook hun opwachting maken. De Jop & Jordi weten met het gemak van een variété act de zaal om te toveren tot een positief geladen ruimte waar niemand stil kan staan.

Voor de tweede editie staat er wel iets heel bijzonders gepland. Op zondag 8 augustus zal Minilogue een speciale 2,5 uur durende liveact ten gehore brengen op het strand. Minilogue is een genot om naar te luisteren voor elke muziekliefhebber, tel daarbij een zomerse strandambiance bij op en het feest is compleet. Deze twee heren zullen dan ook beiden hun opwachting komen maken en hits ten gehore brengen als Animals en Hitchikers Choice evenals nieuw en onbekend materiaal.

Minilogue - Hitchhikers Choice www.youtube.com/watch?v=u4zesdeaeAfeqw

Uit Leiden zullen ook Sebastian Sleebos vs Menasse Workala Workala hun opwachting maken voor een back2back set. Sebastian Sleebos heeft als winnaar van de Vinylized competitie een goede ontwikkeling doorgemaakt met veel festivals optredens als resultaat. Terry Toner, de drijvende kracht achter het geheel kan natuurlijk niet ontbreken. Met veel remixen, eigen materiaal en een nieuwe mix-cd op Marc Romboy's Systematic Recordings in het vooruitzicht blijft de beste man een bezige bij en zal dan ook alle zomerse juweeltjes uit zijn platentas weten te toveren.

1 opmerking

zag vorige week op woodstock de aankondiging hangen
wouw! Minilogue @ woodstock, dat word genieten!