Partyflock
 
­ Nederland

Jubileumeditie ADF pakt groots uit

gepubliceerd door , op
Het gratis toegankelijke Aaltjesdagen Dance Festival (ADF) wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. Reden voor de organisatie om het groots aan te pakken: meer artiesten, een grotere tent en meer aankleding. Vanaf het begin van de middag tot laat in de avond belooft het weer een gevarieerd spektakel te worden met onder andere optredens van Tom Hades en Solid Decay.

Ook dit jaar worden er weer drie stages op de Stille Wei neergezet: de Slick Outdoor Stage, de Turbosoundsystem Stage en de Expectacle! Stage.

Turbosoundsystem
Nadat ze vorig jaar menig bezoeker aangenaam verrasten met hun bijzondere mix van muziekstijlen waarbij zowel live optredens als DJ's te zien waren, kon het niet uitblijven: Turbosoundsystem zou terugkomen! Dit jaar zullen de heren van TBS hun handen extra uit de mouwen steken en een imposant podium neerzetten, waarbij veel aandacht aan de decoratie en verlichting besteed zal worden. En niet geheel onbelangrijk er komt een nieuwe geluidsset te staan. Nog dikker, nog vetter, nog helderder. Naast drum'n bass, zal er ook hip hop en wellicht een vleugje tekno voorbij komen.

Slick Outdoor
Nadat de eerste editie van Slick Outdoor, die door Bjorn Immerzeel en Jos van den Aardweg (beter bekend als dj Bjorn Know-How en Josh Pitch) werd neergezet op het Woldstrand in Zeewolde in 2006, gaat het alleen maar beter. Tijdens deze editie van ADF zal niemand minder dan de “ Godfather van de Nederlandse house scene”; Rob Boskamp het podium beklimmen. En natuurlijk zijn Josh Pitch en dj Bjorn Know-How ook van de partij. Voordat in juli Slick Outdoor de jubileum-editie (de 5e keer) het Woldstrand op zijn kop zal zetten, zal Slick eerst de grasmat van het ADF worm vrij trillen. Be there!

Expectacle!
Het zou een onaangename verrassing zijn als ze zouden missen tijdens ADF: Expectacle! heeft inmiddels een vaste plek gekregen binnen de programmering van cultuurpodium Estrado en weet daar keer op keer geweldige feesten neer te zetten. De Belgische Tom Hades staat altijd garant voor een flink potje stampwerk en Solid Decay heeft het begrip “live” een totaal andere betekenis gegeven. Duocopy en Wotax zijn lokale, graag geziene, helden en samen met de overige acts zullen zij de ADF tent inclusief bezoekers laten zweten!

Het volledige programma van het ADF is te vinden op de website van Aaltjesdagen, op www.aaltjesdagen.nl/programma/za/adf. Het ADF start om 14:00 uur en eindigt 23:30 uur. Minimum leeftijd is 16 jaar en natuurlijk is de toegang gratis!

En heb je geen om te gaan slapen na ADF, in Estrado wordt er een afterparty georganiseerd. Het Harderwijkse label Sticky Green heeft een labelnight. Meer info hierover vind je op www.estrado.nl/agenda/2010-06-12/StickyGreenPresents/31145