Partyflock
 
­ Nederland

Carnivale

gepubliceerd door , op
Carnivale
4 mei 2010
Op vrijdag 28 mei breekt een nieuw tijdperk voor Carnivale aan. Dan vindt namelijk de eerste editie in AIR plaats. Om dit te vieren zijn onder meer twee artiesten van het beroemde label Cadenza uitgenodigd.

De eerste daarvan is Mendo. Zijn singles “Everybody I Got Him” en “Watermelon” horen thuis tussen de klassiekers en zijn recente release “Remember EP” wordt wereldwijd grijs gedraaid. Als rot in het vak, met meer releases op zijn naam, dan haar op zijn armen, is Mendo bij uitstek geschikt om de dansvloer mee te nemen naar nieuwe hoogten.

Mendo krijgt muzikale versterking van Cadenza collega Cesar Merveille. Deze Fransman staat bekend om de jazzy invloeden in zijn muziek. Denk aan de hit “Tribute”, die hij samen met Pablo Kahn-Speyer opnam en het is duidelijk dat hij weet hoe hij zijn publiek kan raken.

Naast deze twee buitenlandse helden komt er ook een ster van eigen bodem optreden. Julien Chaptal, een man die zijn plek aan het Amsterdamse Techno firmament ruimschoots verdiend heeft, zal laten horen waarom hij absoluut tot de internationale top gerekend dient te worden. Na een succesvolle release van zijn eerste album ‘Tokens' in 2008 heeft hij vorig jaar met zijn veel gedraaide ‘Mamdaye' bewezen dat hij die plek aan de top meer dan waard is.

Uiteraard zijn ook een aantal Carnivale residents van stal gehaald. In de hoofdzaal geeft Rik Woldring het startschot. Na een remix op Klopfgeist komt binnenkort Rik's eerste solo plaat, ‘Stop that bus', uit op het BlaBla label van Daniel Sanchez. In de kleine zaal zullen LoPoll, Radiosus en Specker het feest compleet maken en voorzien van een gezonde carnivalesque smaak.

Nieuwe tijden brengen, net als nieuwe werelden, ongekende mogelijkheden met zich mee. Mogelijkheden voor tot nu toe ongekende gekkigheid, gezelligheid en andere feestelijkheden. Carnivale in AIR is het begin van een nieuwe tijd.

Zorg dat je erbij bent, want het wordt een avond om nooit te vergeten. Tot in AIR op de 28e!

1 opmerking

Werkzaam bij Particle
Dit wordt een topper!!! Heel veel zin in Cesar en Mendo :)