Partyflock
 

Housequake Festival
Updates en timetable

gepubliceerd door , op
Organisatoren ROOG en Erick E hebben er zin in. De show staat als een huis, de zon is besteld en het feest bijna uitverkocht. Zaterdag 22 mei is het van 13.00 tot 23.00 uur tijd voor hun Housequake Festival op Aquabest!

Audiovisueel spektakel
DJ-duo ROOG en Erick E zit al weken te sparren in de studio, om hun vijf uur durende back2back show tot in de puntjes voor te bereiden. Ze maken mash-ups (eigen edits) van zo'n beetje alle tracks die ze leuk vinden, en dat zijn er nogal wat. De cd-brander draait overuren. Naast de audio wordt ook het visuele aspect gefinetuned. Vorige week werden er in samenwerking met castingbureau A Million Faces filmpjes opgenomen met dansende Housequake liefhebbers in alle soorten en maten, die ieder uur op de negen (!) grote LED schermen vertoond gaan worden. Helemaal in stijl van de nieuwe Housequake single en videoclip: People Are People. Deze track is te vinden op de cd Housequake Volume 4 die tijdens het festival gelanceerd wordt en verkrijgbaar is bij de merchandise stand, waar ook Volume 2 en 3, T-shirts en andere gadgets te koop zijn. Of je bestelt de Housequake cd's via Bol.com. Daar loopt alleen deze week nog (tot zondagavond 16 mei 00.00 uur) een speciale actie: de cd Housequake Volume 4 + twee Housequake Festival kaarten voor maar 49,95 euro.

Water Stage
Op het hoofdpodium, dat grotendeels in het water geplaatst is, is het 22 mei van 18.00 tot 23.00 tijd voor de sterren van de dag: ROOG en Erick E. Voordat het zo ver is wordt het waterpodium deze dag aan de kook gebracht door Baggi Begovic, Greg van Bueren, Groovenatics en Jordy Lishious. Rond de dj-booth worden verschillende dansvloertjes op verschillende hoogtes gebouwd. The next level! In vergelijking tot vorig jaar is de afstand tussen het publiek en de dj-booth verkleind. Dit alles maakt het geheel intiemer, maar zeker niet minder spectaculair.

Smaakstof, Food Area, Oudhollandse kermis & picknickweide
In contrast met het kleurrijke hoofdpodium staat de Smaakstof Area; lekker basic in een verduisterde tent gaan smaakmakers Warren Fellow, Kabale und Liebe, René Amesz, Timo Romme en Bjorn Wolf de diepte in! Stevige bodem nodig? Woknoedels, tosti's, stokbroodjes, kebab, friet, hotdogs en wraps zijn verkrijgbaar in de Food Area, die muzikaal gehost wordt door het concept Floorfillerz. Van 17.00 tot 20.00 uur hoor je hier de lekkerste disco classics, gedraaid door Dekky & Silverius. Snoepen kan op de Oudhollandse kermis waar poffertjes, wafels, suikerspinnen te krijgen zijn. Als dat maar goed gaat in de zweefmolen. Culinair snacken gebeurt in de picknickweide, gelegen tussen de kermis en de Food Area. Goed gevulde picknickmanden zijn vooraf te bestellen voor 28,50 euro (af te halen in de in de Food Area) of kunnen ter plaatse gekocht worden voor 35 euro. Een Combiticket (picknickmand + entree) bedraagt 55 euro. Er zijn nog enkele picknickmanden beschikbaar met als extraatje de nieuwe cd! Tickets en picknickmanden bestel je via: www.Housequake.nl.

Jägermeister & Sauza
Even opfrissen doe je bij de Jägermeister Experience - met bioscoop en ijsbar waar je kunt genieten van een glaasje of buisje Jägermeister - of op het deck er bovenop. Naast de ijskoude aanwezigheid van Jägermeister is ook tequilamerk Sauza met margaritamix aanwezig op het festival. De margarita, een verfrissende Mexicaanse cocktail met Cointreau, limoensap en fruitige Blanco tequila, is een klassieker die hoort bij zomerse sferen. Sauza bouwt een loungehoek met strandbedjes waar je in stijl kan chillen en nippen aan je Mexicaanse cocktail.

Route & parkeren
Het Housequake Festival vindt plaats op Aquabest, Ekkersweijer 1 te Best, omgeving Eindhoven. Voor routebeschrijving zie: www.aquabest.nl/route.php. Parkeergelegenheid is er volop! De hele dag parkeren kost 6 euro. Het festivalterrein is ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Timetable

Water Stage
13.00 - 14.00 uur: Greg van Bueren
14.00 - 15.00 uur: Groovenatics
15.00 - 16.30 uur: Jordy Lishious
16.30 - 18.00 uur: Baggi Begovic
18.00 - 23.00 uur: Housequake!

Smaakstof area
14.30 - 15.30 uur: Bjorn Wolf
15.30 - 17.00 uur: Timo Romme
17.00 - 18.30 uur: René Amesz
18.30 - 20.00 uur: Kabale und Liebe
20.00 - 21.30 uur: Warren Fellow

Food Area - hosted by Floorfillerz
17.00 - 20.00 uur: Disco classics by Dekky & Silverius

10 opmerkingen

23 graden, dus dat moet goed komen :banana:
laatste aanpassing
Jammer van de mash-ups.
Het was mooier geweest als ze gewoon live e.e.a. mixen.
Nu weet je al niet meer als ze nu aan het mixen zijn of als het thuis netjes op de computer is voorbereid en gebrand.
De margarita, een verfrissende Mexicaanse cocktail met Cointreau

Met cointreau!? :/
Jichaa.......
Het weertje gaat weer nét zo lekker worden als vorig jaar!!!!!!!! :D

Dat wordt zwáááár genieten!!!!:woop:
laatste aanpassing
geen darkraver deze keer? jammer
Uitspraak van Nicole :-) op zondag 16 mei 2010 om 19:42:
Jichaa.......
Het weertje gaat weer nét zo lekker worden als vorig jaar!!!!!!!!

Dat wordt zwáááár genieten!!!!

het wordt zkr weten weer genieten!! :p see U ;)
 
weet iemand of er pendelbussen rijden vanaf station best?
Darkraver was niet bij Housequake Festival, maar bij Sneakerz Festival 2009:

Housequake & Darkraver @ Sneakerz Festival 2009