Partyflock
 

Restylerz
Laatste update & nieuws

gepubliceerd door , op
Restylerz
15 april 2010
FeestRestylerz · Queensday
Datumvrijdag 30 april 2010
WinactieRestylerz actiegesloten
LocatieHarders Plaza
Over een paar dagen is het dan zover, de 2de editie van het nieuwste Hardstyle concept waar Nederland trots op mag zijn. Op koninginnedag zal vanaf 22.00 Harders Plaza weer het domein zijn van de beste kick’s en beats met niemand minder dan Noisecontrollers & Alpha² Via dit persbericht wil de organisatie je een laatste update geven betreft Restylerz!

Net als vorige keer zullen de trouwe talenten Atroxx en Scott Marten respectievelijk beginnen en afsluiten en zullen in het heetst van de strijd de grote troefkaarten worden gespeeld. Wat te denken van Genius, ooit begonnen voor het ‘Hardbeat Café’ is hij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een hardstyle fenomeen. Maar met hem alleen kunnen we wel stellen dat het echte geweld dan nog moet komen. De heren Arjen en Anco Timmerman ofwel Alpha² staan hoe dan ook garant voor een flink aantal uren keihard hardstyle geweld. De grondleggers van A² records zijn niet de enigste headliners van deze avond. De heren van Noisecontrollers komen Harders Plaza ook aandoen, maar wel voor iets meer dan een bezoek. De heren trekken sinds jaren elke club of zaal, ongeacht de grootte, tot aan de nok toe vol. Bekijk hieronder de time-table:

Time-Table
22:00 - 23:00 Bjorn B
23:00 - 00:00 Atroxx
00:00 - 01:30 Alpha²
01:30 - 03:00 Noisecontrollers
03:00 - 04:00 Scott Marten vs. Genius
Hosted by MC Renegade

Tickets & leeftijd
Harders Plaza opent zijn deuren om 22.00 uur en zij sluiten weer om 04.00. Tickets zijn voor slechts 12 euro te koop via de website van Harders Plaza. Minimum leeftijd is 18 jaar en bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden!



Meer informatie over dit evenement vind je op www.restylerz.nl

3 opmerkingen

Vette trailer.,

nog even wachten tot me partyflock's (gewonnne) tickets hier zijn
heb er weer zin in hopelijk geluid echt op max