Partyflock
 
­ Nederland

Queensday + night op het Amstelveld

gepubliceerd door , op
Koninginnedag 2010 wordt dit jaar weer gevierd op het Amstelveld in Amsterdam! Dit jaar zal Chemistry weer oud en vertrouwd de boel op zijn kop zetten op de leukste dag van het jaar: Koninginnedag. En het feest begint al de avond ervoor: Koninginnenacht, als Rekord3r het mooiste plein van Amsterdam mag programmeren met aanstekelijke live muziek. Beide dagen worden in nauwe samenwerking met Cafe Nel neergezet.

Het is de afgelopen jaren inmiddels een begrip geworden; Rekord3r is een van de grootste gratis events in de vooravond van Koninginnenacht op donderdag 29 april in Amsterdam. Dit jaar wederom op het Amstelveld. Een bijzondere editie, want enkel 'live' artiesten zullen dan spelen op het buitenpodium voor de Amsterdammer, midden tussen de karakteristieke grachten. De eerste artiesten kunnen al prijs gegeven worden: Juan Sanchez vs Joog (keys), Darko Esser Pitto en Loops en David Labeij. Allen 'live'. Het event begint al om 19:00 uur 's avonds en eindigt om 01:00 uur 's nachts. De perfecte (gratis) opwarmer voor alle andere goede feesten die deze avond in de stad te vinden zijn!

Amstelveld Qday begint op vrijdag 30 april om 13:00 uur met feesten tot 21:00 uur 's avonds. De vertrouwde plek voor veel Amsterdammers om Koninginnenacht te vieren. Het Chemistry feest op het Amstelveld. Dit keer is het terrein uitgebreid met een terrasgedeelte inclusief pizza's, pannenkoeken, champagne, koffie en springkussen voor de kleintjes. Maar de meesten zullen toch voor de muziek komen van hun helden. namen die genoemd mogen worden zijn: dj Maestro, Sven Prinsen & Tettero, Brian S., Marcello, Vandy, Dennis van der Geest en Jaziah. De dag wordt gehost door niemand minder dan "the voice of Chemistry":, de legendarische MC Marxman.

Hoewel het Amstelveld midden in het centrum van Amsterdam ligt, is het zelfs voor de echte Amsterdammer nog niet makkelijk te vinden. Het Amstelveld ligt aan de Prinsengracht ter hoogte van de Utrechtsestraat en is op 10 minuten loop afstand van het Rembrandtplein en ook dicht in de buurt van het Leidseplein. Vanaf het Centraal station is het ook makkelijk wandelend te bereiken. Zie www.chemistry.nl <www.chemistry.nl/> voor een routebeschrijving en een plattegrond van het centrum van Amsterdam. Het feest op het Amstelveld is uiteraard vrij toegankelijk voor iedereen met een goed humeur, een zooi dansvermogen en een flinke dosis energie! Chemistry zorgt voor het geluid, goed weer en voor een mooie herinnering aan Q-day 2010.

2 opmerkingen

 
"oewel het Amstelveld midden in het centrum van Amsterdam ligt, is het zelfs voor de echte Amsterdammer nog niet makkelijk te vinden"

Mwah, daar rol ik blind nog wel naar toe :lol: