Partyflock
 
­ Nederland

Club Pepper is terug

gepubliceerd door , op
Club Pepper
17 maart 2010
FeestClub Pepper · Carnival de Brasil
Datumzaterdag 24 april 2010
WinactieClub Pepper actiegesloten
LocatieMediacentrale
Club Pepper, het meest succesvolle dance concept van Noord Nederland (2003-2009) is terug! Terug van eigenlijk nooit weggeweest, want wat bleek? Veel van haar bezoekers hebben de bekende feesten in hun hart gesloten. Dagelijks viel ergens in de stad wel de vraag "wanneer is het moment dat Club Pepper nou eens terug komt?"

Op zaterdag 24 april 2010 is het dan zover! De organisatie trekt nog eenmaal alle registers open om de bezoekers van de feesten tussen 2003 en 2009 oude herinnering op te laten halen. Het wordt weer een ouderwets gezellige Club Pepper, waarbij super zomerse feel good dance muziek en mooie decoraties een belangrijke rol spelen!

Om voor deze reünie iedereen een plekje te kunnen bieden, heeft de organisatie gekozen voor een bijzondere locatie in de stad: de Mediacentrale, naast het Euroborg stadion. Club Pepper zal de middenhal omtoveren tot een fantastisch "Carnivale de Brasil" en met een super funky DJ Line Up iedere bezoeker in een tropische extase brengen.

Uit Belgie komen niemand minder dan Junior Jack en Kid Crème. Sinds eind jaren negentig scoorden beide heren diverse internationale megahits, waaronder ‘Thrill Me', ‘E Samba' en ‘Da Hype'. Onder het pseudoniem Room 5 scoorden zij samen met discoartiest Oliver Cheatham in 2003 een internationale hit met een heruitgave van ‘Make Luv' (2001). Van de single, een remake van Cheatham's ‘(Get Down) Saturday Night', werden wereldwijd meer dan 750.000 exemplaren verkocht.

Club Pepper is apetrots beide DJ's te mogen ontvangen. Deze heren stonden al jarenlang op het verlanglijstje van de organisatie. Een mooiere afsluiting bestaat er eigenlijk niet! Daarnaast uiteraard twee vertrouwde en vaste Club Pepper DJ's die door de jaren heen altijd garant stonden voor een volle bak: Ricky Rivaro en Sebastian Davidson. Vele aanhangers in en rondom de stad waarderen hun super funky sets waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan.

Kaarten voor het Club Pepper "Carnival de Brasil" kosten €12,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Plato, Bar Pepper en www.clubpepper.nl. Aan de kassa kost een kaart€15,-.