Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to the family

gepubliceerd door , op
Je familie is net zo ver weg of dichtbij als je zelf bepaalt. De band die je verbindt met je ware familie, is namelijk niet van bloed, maar van liefde en respect. De gerespecteerde familie We Are E nodigt je uit voor een reeks mysterieuze familiebijeenkomsten. Mannen en vrouwen van eer geven je op deze avond een kijkje in hun muzikale onderwereld, een intense avond vol spanning en sensatie is gegarandeerd.

2010 staat voor We Are E onvoorwaardelijk in het teken van The Family. Gegoten in een speciaal Welcome to the Family concept wordt op 12 februari een serie speciale feesten toepasselijk gestart met iemand die helemaal ‘E’ is. Het Oudhollands gezegde; “een goed begin is het halve werk” is op dit concept zeker van toepassing: een geweldige huisstijl met dank aan designer Zender en een fotoshoot met een aantal artiesten uit de line-up gemaakt door Willem Spaan en Marjan Schönenberg.

Tijdens de zogehete familiebijeenkomsten zullen de jongere leden van de familie, de Picciotti, met raad en daad worden bijgestaan door buitenlandse raadgevers van naam en faam, beter bekend als de Consiglieri. Don André Galluzzi verblijft in het weekend van 12 en 13 februari in Nederland en krijgt onderdak bij de familie. Hij zal familiaire bijeenkomsten bijwonen in zowel Amsterdam (Studio 80) als Utrecht (Poema RAW).

De leden van deze familie zoeken graag de donkere hoekjes van de onderwereld op en staan bekend om hun vingervlugge spel, charisma en onvoorwaardelijke trouw. Omerta, de code van het eeuwig zwijgen, staat hoog in het vaandel. Wat er ook gebeurt, je praat niet over familie! Een ieder die zich wel eens in het duister van de nacht begeeft, is bekend met de illustere leden van het gezelschap zoals Joey Daniel ‘Pastrami’, unders ‘The Cook’, Olivier Weiter ‘Little ollie ', ‘Two-Timing’ Rauwkost, Johanna Mercker ‘Baby Jo’ en Daniel Sanchez ‘Gotti ’. Stuk voor stuk figuren die je niet graag ‘s nachts in een donker steegje tegenkomt…

Dit is een uitnodiging die je niet kunt weigeren. Maar onthoud dat je al snel wordt ondergedompeld in een duistere wereld waar je respect zal moeten afdwingen om jezelf staande te houden. Welkom bij onze familie!

2 opmerkingen

Galluzzi + poema = :kwijl:
Uitspraak van T!M op vrijdag 12 februari 2010 om 20:37:
poema =

(Y)
Studio 80 =

T H U N D E R D O M E - R A D I O
:respect:
laatste aanpassing