Partyflock
 

Billy the Klit start 2010 verbluffend

gepubliceerd door , op
Billy the Klit start 2010 verbluffend
28 januari 2010
Na een jaar van successen ziet het er voor Billy the Klit naar uit dat het steeds mooier wordt. Laat staan dat hij aanstaande zaterdag zijn eerste solo performance van 2010 heeft. De kaarten gaan harder als ooit tevoren dus verwacht weer een knotsgekke avond, vol met de raarste acts en een juichende menigte. Naast dit speciale evenement is er nog meer nieuws rond deze ‘rocking’ dj.

De site www.billytheklit.com is namelijk net in de lucht waar het speciale ‘Billy the Klit Magazine’ te vinden is. Deze bevat alle informatie met betrekking tot alle nieuwtjes van Billy the Klit. De vaste locatie voor het spectaculaire optreden op 30 januari is ’t Haagse Paard. De avond zal worden warm gedraaid door niemand minder dan Dani L. Mebius. Deze dj heeft niet zo lang geleden een nummer uitgebracht samen met Billy the Klit. ‘Work this pussy’ is een nummer waarin het beste van twee, muzikaal zeer goed onderlegde, personen bij elkaar wordt gebracht. Deze plaat staat op de gratis mix CD van de het internationale blad ‘DJ Mag’ en op het compilatie album van ‘Sensation’ in Belgie. De Dani L. Mebius & Billy the Klit remix van de Di-Rect hit ‘times are changing’ wordt nu ook op alle radiostations gedraaid.

Mede door deze vruchtbare samenwerking kan Billy the Klit zich bijna geen betere startperformance wensen voor de nu al legendarische 30 januari van 2010. Wie al deze ‘ear candy’ wil opzoeken kan het beste gaan naar http://soundcloud.com/billytheklit. Hier staan al zijn tracks op. Koop je tickets in de voorverkoop voor €10,- (ex fee) op www.timoco.nl, bij alle Bel Company Outlets en de dagkassa van ’t Paard, Prinsegracht 12, Den Haag. Er zullen misschien nog een aantal kaarten aan de deur te koop zijn voor €14,- (ex fee). Maar gezien Billy het Paard altijd heeft uitverkocht zegt hij ook hierop: Better safe than sorry…

2 opmerkingen

Paard van Troje, heerlijke tent :)