Partyflock
 
­ Nederland

Sound Architecture presents: Marco Carola

gepubliceerd door , op
Sound Architecture presents: Marco Carola
22 januari 2010
Na vorig jaar met Never on Tuesday? spetterend te hebben afgesloten, wordt 2010 door Sound Architecture op hele fijne wijze gestart middels een solo-optreden van Marco Carola. Op zaterdag 13 februari zoekt Sound Architecture het letterlijk wat hoger op in de Rotterdamse Factory 010. Marco Carola zal minimaal een 4 uur durende set ten gehore brengen. In het voorprogramma zal Joachim volgens eigen gebruik, het spel weer op de spreekwoordelijke wagen gaan zetten.

Rotterdam ech wel!
Zoals de meeste technofans al vanaf september 2009 constateerden, is Sound Architecture weer helemaal terug op het niveau waar het hoort. Op het eigen record label komen weer frisse EP’s uit met verrassende en snel groeiende (internationale) artiesten. Maar boven alles geeft Sound Architecture weer een hele positieve impuls aan het Rotterdamse nachtleven wat kwaliteitsfeesten betreft. Met een vaste residency in de Watt bouwt Sound Architecture mede weer aan een positief Rotterdams underground imago. Daarbij let deze organisatie voor 2010 heel erg op de juiste prijs – kwaliteit verhouding. Feesten moeten betaalbaar blijven. Iedereen heeft het al moeilijk genoeg en daarbij is het aanbod ook niet misselijk in ons kleine kikkerlandje. Met de industriële havenstad als decor en de talloze vette locaties die Rotterdam rijk is, moet deze stad makkelijk kunnen concurreren met steden als Berlijn, Barcelona, London en Amsterdam. Sound Architecture staat helemaal klaar voor 2010.”

Italiaanse finesse
Marco Carola is zo’n artiest die eigenlijk nooit teleurstelt. Sinds een aantal jaren geldt de goedlachse Napolitaan als één van de absolute iconen van het technospectrum. Hij wordt in één adem genoemd met sterren als Ritchie Hawthin, Sven Väth, Locodice en Luciano. Tijdens de afgelopen editie van Time Warp Holland toonde hij wederom zijn wereldklasse. Samen met Locodice zette hij toen ook de Factory 010 in vuur en vlam. Die eerste kennismaking met deze fantastisch locatie smaakte hem naar meer. Echter staat hij nu helemaal alleen in de spotlight. Samen met Sound Architecture’s resident Joachim, een hele dikke lichtshow, fantastische visuals en een uitmuntend geluidsysteem wordt dit een avondje op en van hoog niveau.
Don’t miss this one!

12 opmerkingen

Als ie net zo zn best doet als met timewarp hier wordt dit zeker vet. Kan er helaas niet bij zijn.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Rotterdam en Sound Architecture, daar begon het bij mij allemaal mee :)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
MARCOOOOOOOOOO!!!!
Volgens mij stelt Carola al járen teleur. :lol:
Whopaaaa
Uitspraak van Bramble op vrijdag 22 januari 2010 om 20:18:
Volgens mij stelt Carola al járen teleur.

Volgens mij leeft Rotterdam als nooit te voren + Carola draaide ech wel vet op Timewarp
Uitspraak van Bramble op vrijdag 22 januari 2010 om 20:18:
Volgens mij stelt Carola al járen teleur. :lol:

ik zou het anders zeggen

"Voor mij stelt Carola al jaren teleur"

Op Time warp was ie voor "mij" zeker geen teleurstelling
Als je het over minimal hebt zal hij vast niet teleurstellen, geen idee, echter staat geschreven "Sinds een aantal jaren geldt de goedlachse Napolitaan als één van de absolute iconen van het technospectrum." En als je die dingen dan bij elkaar optelt kom je tot de conclusie dat deze stelling:
Uitspraak van Bramble op vrijdag 22 januari 2010 om 20:18:
Volgens mij stelt Carola al járen teleur. :lol:

Klopt volledig :D
laatste aanpassing
 
Artiest Mandark
helaas geen Napolitaanse shit meer.....
laatste aanpassing
de goedlachse Napolitaan

hebben we het hier wel over dezelfde marco carola?
Ritchie Hawthin &
de goedlachse Napolitaan als één van de absolute iconen van het technospectrum
:roflol:
laatste aanpassing