Partyflock
 

Voorverkoop Housequake Festival van start

gepubliceerd door , op
Housequake Festival opent zaterdag 22 mei op Aquabest het festivalseizoen! Housequake, het succesvolle samenwerkingsverband tussen dj-duo ROOG en Erick E, treedt zo'n tien keer per jaar op. Hoogtepunt – en eerste gezamenlijke optreden van deze heren in 2010 - is dit festival, dat vorig jaar gelanceerd werd. Dit jaar wordt het aantal podia op het festivalterrein uitgebreid. De voorverkoop, inclusief Early Bird actie, is begonnen. Data van andere eigen club- en strandfeesten plus Housequake boekingen op toonaangevende festivals worden later dit jaar bekend gemaakt.

Early Bird actie
De eerste editie van het Housequake Festival (op 23 mei 2009) was een groot succes, met op en voor het enorme waterpodium ruim 7000 bezoekers die zorgden voor een fantastische sfeer. Vandaar dat de Housequake Festival 2010 voorverkoop in de eerste week van januari reeds van start is gegaan. Vroege vogels die hun kaarten kopen vóór 1 april besparen maar liefst 10 euro; Early Bird tickets bedragen nu 20 euro. Na 31 maart kost een ticket 30 euro. Net als vorig jaar wordt aan het water van Aquabest een picknickweide ingericht. Een goed gevulde picknickmand bestel je voor 28,50 euro, of tot 1 april in combinatie met een toegangskaart voor 45 euro (Early Bird Combiticket). Kaarten zijn te koop via www.housequake.nl en bij alle Primera winkels in het land.

Early Bird ticket: 20 euro (ticketprijs vanaf 1 april: 30 euro)
Early Bird Combiticket (entree + picknickmand, tot 1 april): 45 euro
Losse picknickmand: 28,50 euro

Housequake 2010
Hoewel recreatieterrein Aquabest in Best (bij Eindhoven) momenteel bedekt is onder sneeuw en ijs, zijn de voorbereidingen voor een groter, beter en heter Housequake Festival in volle gang. Eyecather 22 mei is het hoofdpodium. Er wordt een spectaculaire stage ontworpen, anders van vorm dan het podium in 2009. Maar net als vorig jaar komt deze grotendeels in het water te staan en zal het voorzien zijn van LED schermen, visuals en meer special effects. Vanaf 13.00 uur wordt dit podium warmgedraaid door favoriete collega-dj's van de gastheren. Daarna is het tijd voor de hoofdact van de dag: ROOG en Erick E, aangevuurd door het opzwepende stemgeluid van MC Gee. Op veler verzoek van de fans verzorgen ze samen achter de draaitafels een langere set dan vorig jaar. Hoeveel uur dat precies zal zijn is nog niet bekend, maar dat het de ultieme Housequake back2back marathonsessie gaat worden is zeker. Het muzikale aanbod wordt uitgebreid met een aantal extra podia waar disco maar ook techhouse en minimal de klok slaat. Om 23.00 uur komt het festival spetterend ten einde.

Dat het een weersonafhankelijk event is heeft Housequake Festival vorig jaar al bewezen, toen de bezoekers zon én regen hartstochtelijk omarmden. Voor een sfeerimpressie check de videoclip die tijdens het festival geschoten is:
{argument 'id' ontbreekt}.

Naast het organiseren van hun Housequake Festival zijn de dj's/producers ROOG en Erick E druk bezig in de studio. Zaterdag 22 mei, de dag van het festival, is tevens de datum dat ze hun vierde compilatiealbum uitbrengen: 'Housequake Volume 4'. Voor meer informatie en updates zie: www.housequake.nl, http://housequakepartys.hyves.nl, www.facebook.com/housequakecrew en sinds deze week ook twitter.com/housequakecrew.

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Het is een leuke dag en mooi muziek maar het is ver reizen
daarom sla ik deze over
vorig jaar echt super!

dit jaar weer :yes:
hoop op iets beter weer als vorig jaar!

HOUSEQUAKE (L)