Partyflock
 

Billy the Klit special
2010 Starts here

gepubliceerd door , op
Billy the Klit special
12 januari 2010
30 januari zal Billy the Klit zijn opwachting maken voor zijn eerste solo performance van 2010. Het jaar is nog maar net van start gegaan en bij Billy the Klit begint het alweer te kriebelen. Na de eerdere, steevast uitverkochte edities, kan natuurlijk ook niemand meer om dit Haagse dj fenomeen heen. Het publiek juicht voor Billy, het publiek smeekt om Billy en het publiek krijgt Billy! Verwacht bizar entertainment, verkleedspullen en verrassende optredens.

In de tussentijd zit Billy the Klit ook niet stil, zo was hij zondag 3 januari nog te gast bij het populaire Spuiten & Slikken van BNN.

{dienst bestaat niet meer: uitzendinggemist}

Tijdens deze aflevering passeert het enerverende leven van ‘onze’ Haagse entertainer de revue. Seks & drugs, been there, done that! Maar echt genoeg Rock & Roll kan hij er niet van krijgen. Deze avond is hij zelf dan ook het grootste feestbeest. De avond zal worden warmgedraaid door niemand minder dan Dani L. Mebius. Deze dj heeft voor de tweede keer een release uitgebracht samen met Billy the Klit. ‘Work this pussy’ is een nummer waarin het beste van twee zeer muzikale personen bij elkaar wordt gebracht. Deze track gaat dan ook als een speer, staat inmiddels op de Sensation CD van Belgie en wordt nu door alle grote compilaties in de wereld aangevraagd. Mede door deze vruchtbare samenwerking kan Billy the Klit zich bijna geen betere startperformance wensen van de nu al legendarische 30 januari van 2010.

De locatie voor dit spectaculaire optreden op de 30e van januari is ’t Haagse Paard. Billy the Klit, ’t Paard en het publiek hebben al eerder bewezen een combinatie te vormen die dansend & gillend door 1 deur kunnen. Koop je tickets in de voorverkoop voor €10,- (ex fee) op www.timoco.nl, alle BelCompany winkels en de dagkassa van ’t Paard, Prinsegracht 12, Den Haag. Er zullen ook kaarten aan de deur te koop zijn voor €14,- (ex fee).

10 opmerkingen

Het Westland is ook geen vreemde van hem....gaaf om naar te kijken en luisteren.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Heb hem horen draaien op ex porn star nye in enschede daar draaide hij wel lekker idd
 
Kon ook goed voetballen bij TSVV Merlijn :yes:
2010 starts here?
we zijn al even bezig hoor :P
Gouwe gozer! Wordt zeker gaaf de 30ste(H)