Partyflock
 
­ Nederland

Zaandam maakt zich op voor Oldstyle Injection, met early op zijn best

gepubliceerd door , op
Gezellig na al die feest dagen met je familie word het toch weer eens tijd om met je vrienden op stap te gaan. Zaterdag 30 januari kan je weer eens genieten samen met je vrienden van een heerlijk potje Oldstyle in de breedste zin tijdens Oldstyle Injection. Dit concept wat door 20 years house gehost word is er weer één om van te smullen.

20 years house in 2009 ook verantwoordelijk was voor het 20 years house classics on the beach festival en Hardclassics on the beach op Bloemendaal gaan weer voor een nieuw succes. Deze twee evenementen van afgelopen zomer zijn als zeer goed bestempeld door de bezoekers dus het zal wel weer smullen worden. De De Kade in Zaandam zal voor de eerste keer het onderkomen worden voor Oldstyle Injection. Deze van oorsprong discotheek met verschillende zalen die nu dient als evenementen en pop podium is één van de best geïsoleerde akoestische locaties in Nederland. Daarom is er geen geluid limiet en zal je na deze avond met piepende oren in je bed liggen.

Twee area’s waar je je helemaal kan laten gaan op de stevige klappers van weleer. Over de hele avond zal je de stevigste rave klassiekers horen van 1994 tot 2003. Veel early shit dus veel early dj’s en veel early party people. Op Main stage zal je extra getrakteerd worden op grote namen uit het verleden die allen diep in hun collectie aan het spitten zijn om een unieke set neer te zetten zodat je niet elk uur de zelfde platen hoort voorbij komen zoals op de meeste classics feestjes. De uniek samen gebrachte line up is niet snel elders samen vinden en het zal je tevens verassen. Harddance, Early rave, Early hardstyle en Early hardcore samen gevoegd in één concept. De organisatie beloofd je op deze avond dus absoluut geen wintertenen. Nee, je zal eerder thuis komen met blaren en zere voeten na deze editie van Oldstyle Injection.

Op de main area niemand minder dan Pat C met zijn gig’s op Decibel, oldschool gangsters en o.a. de Parkzicht reunie. Verbaasde hij al menig mens Dikke early rave en oldstyle zoals je nog niet eerder hoorde. Ook deze avond zul je weer verast zijn door deze ras artiest. JP deze man die op zo’n beetje elk feest wel gestaan heeft onlangs nog te horen op UDC haar parade plaatje H.Q. JP die na al die jaren nog steeds volle zalen in extase kan brengen door zijn platenkeus en mix kwaliteit.

Coldfusion dit duo dat inmiddels ook niet meer weg te denken, Groundzero ,The Beginning, Hard classics on the beach werden plat gedraaid door deze heren. Meesters in het maken van mash ups die al door vele oldschool dj’s zijn opgevangen en grijs gedraaid worden. Francois deze in hart en nieren Zino’s man met meer dan 1000 boekingen achter zijn naam. Ook als het om remixen en mash ups gaat heer en meester. Wie nog nooit geweest op zijn eigen Zino classics avonden heeft nu de kans om hem hier hier te bewonderen.

Paul van der Vooren voor de echte kenners heb je maar een paar woorden nodig voor deze man die als groot artiest over de hele wereld vloog en in elke hoek van de wereld wel een set gedraaid heeft.Deze man die nooit verveeld en veel stijlen koning is technisch en hoogbegaafd draaikunstenaar Paul van der Vooren. Raoul Coolman nadat hij twee jaar geleden zijn platen weer uit het stof getrokken heeft is hij weer helemaal terug. Na zijn gigs op House classics on the beach festival, Hard classics en de Reunie “the house of God” is het weer smullen van de heerlijke stevige dijenkletsers die deze man aan elkaar weet te draaien.

Tot slot is er op de main een mystery guest waar draaide deze man wel niet allemaal. Deze dj draaide zo’n beetje voor elke organisatie, elk evenement dat je maar kan bedenken. Binnenland, buitenland, mars en waarschijnlijk ook op de maan. De line up van area 2 zal in het teken staan van artiesten die al eens op Oldstyle Injection draaide. Vooral talent en grote nieuwkomers die al flink aan de weg timmeren. Brunoxide back 2 back met Dr Bone deze heren die het zeker nog ver gaan schoppen en niet onder doen aan de oude garde aan dj’s .

Miss Jay één van de beste vrouwelijke dj’s als het gaat om de hardere stijlen draai technies ook nog steen goed en stond al zij aan zij met groote andere dj’s. Nickey ook een alles kunner waar hij vroeger de resident was van night of the hools is hij nu resident van De Reunie “The House of God” en stond hij in 2009 op Fantasy Island en House classics on the beach festival. Backfire dit jonge talent die onlangs nog draaide voor Thunderdome radio is onlangs zijn jonge leeftijd een alles kenner draaitechnisch en een uit muntende platen keus, een verrijking voor de scene!

10 opmerkingen

Zo zo Pat C. in Da House, succes gegarandeerd :yes:

Het dak zal er daar zeker af gaan (y)
Shit he helemaal mijn feest, goede prijs voor zulke namen (Y)helaas al kaartjes voor Xqlusiv die dag
Deze van oorsprong discotheek met verschillende zalen die nu dient als evenementen en pop podium is één van de best geïsoleerde akoestische locaties in Nederland. Daarom is er geen geluid limiet en zal je na deze avond met piepende oren in je bed liggen.



broodje aap verhaal, ook de kade heeft opgelegde db normen .
Wij maken gebruik van een base creator dat apparaat zorgd ervoor dat je binnen optimaal geluid hebt en buiten niks hoord boven de 105 db tot 110 db binnen is zeker haalbaar.:cheer:
Uitspraak van targetsound op dinsdag 5 januari 2010 om 13:52:
broodje aap verhaal, ook de kade heeft opgelegde db normen .
laatste aanpassing
valt me wel op dat leuke feesten in zaandam vaak samen gaan met grote evenementen die dag..

jammer
Uitspraak van GerardAM op dinsdag 5 januari 2010 om 12:39:
Zo zo Pat C. in Da House, succes gegarandeerd

idd. :respect:

Jammer van de datum voor mij.
Volgende dag doet mijn dochter mee met kinderen voor kinderen, kan het dan niet maken.


gerard doe je dansje voor mij???

(K)
 
sweettttt
Goede optie voor een vette avond dit :D
rave klassiekers tot 2003 ??
Uitspraak van Classic Girl op dinsdag 5 januari 2010 om 18:58:
Jammer van de datum voor mij.
Volgende dag doet mijn dochter mee met kinderen voor kinderen, kan het dan niet maken.

idd je kan het niet maken om vanavond niet te komen :D