Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande donderdag New Years Eve met Chuckie & friends in Outland
Laatste tickets beschikbaar

gepubliceerd door , op
Aanstaande donderdag New Years Eve met Chuckie & friends in Outland
27 november 2009
Met nog maar een paar dagen te gaan, maken we ons op voor wat een bijzondere jaarwisseling belooft te worden. Chuckie zal samen met Afrojack, Leroy Styles, Jeremaine S, Shermanology en Lucien Foort 2010 op een spectaculaire wijze inluiden! De tickets gaan als warme broodjes over de toonbank en aangeraden wordt dan ook aan om niet tot het laatste moment te wachten. Zoals je ziet zijn alle ingrediënten voor een waanzinnig New Year’s Eve aanwezig…..2010 here we come!

Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder de trailer checken:



Tickets
Tickets kosten slechts € 25,- (ex. fee) en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, Primera shops, Ticketonline.nl, Paylogic.nl of door te bellen met 0900-3006000(45 cpm).
De laatste kaarten zullen aan de deur worden verkocht, echter raden we je aan, gezien de huidige kaartverkoopstand deze op voorhand in huis te halen. Alle kaarten zullen worden gescand op echtheid aan de deur.

VIP
Wil je de avond geheel in stijl beleven? Maak dan gebruik van het VIP aanbod. Informeer naar de mogelijkheden bij The VIP Agency via info@thevipagency.nl of bel met 06 147 87 464. Let op: er zijn maar een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar.

Openbaar vervoer
Outland is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de Metro of trein kun je reizen tot Station Rotterdam Alexander. Outland is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl of www.ov9292.nl.

Auto & parkeren
Ook met de auto is Outland uitstekend te bereiken. Voor de routebeschrijving kijk je op www.outland.nl. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein.