Partyflock
 
­ Nederland

Afterparty-experts terug voor reunie op 1 januari
Club Latido afterparty in Amsterdam Marcanti

gepubliceerd door , op
Jarenlang was het vaste prik voor vele partygangers om na een feest nog even heerlijk relaxed te komen afteren bij Club Latido. Sinds de sluiting bleven alleen nog de herinneringen over maar nog altijd bleef de naam Latido bij velen warme gevoelens oproepen. Speciaal voor iedereen komt Club Latido nog één keer terug! Met de voltallige crew van weleer, dezelfde heerlijke house-tunes en de eerste dikke afterparty van 2010! Deze keer alleen niet op het oude vertrouwde adres aan het Buikslotermeerplein, maar in de eveneens legendarische Amsterdam Marcanti.

Vele organisaties en feesten hebben hun plaats gehad bij Club Latido en honderden partypeople hebben er de nacht weggedanst tot in de middag op zondag. Zo hoor je de naam Latido nu nog steeds van verschillende kanten komen als het gaat over lekkere feesten in het verleden. Nu heeft iedereen de kans om dat nog eens mee te maken, maar dan in een hele vette locatie.

De dj's voor deze speciale reunion afterparty zijn geselecteerd uit de hele geschiedenis van Club Latido en zijn bij elkaar zonder meer het allerbeste pakket wat je maar kunt wensen voor die heerlijke afterparty sfeer. Kijk maar even mee:

S.i.m.
M.A.B.
Miss Wendy
DaViraz
Marco Verhoeven
Moony
Onnik

En ook de vaste voice of Latido, Mc UB is uitgenodigd om de echte Club Latido sfeer nog eens goed neer te zetten! Ook aan danseressen en entertainment is gedacht en natuurlijk krijgt iedereen bij binnenkomst een glas champagne.

Vanaf 7u op vrijdagochtend 1 januari 2010 gaat het feest helemaal los. De deuren gaan zelfs al iets eerder open zodat niemand in de kou hoeft te wachten. Heb je lekker thuis oud & nieuw gevierd? Ben je naar een van de vele feesten geweest die nacht? Iedereen is van harte welkom om na alle drukte van de jaarwisseling lekker te komen ontspannen, een drankje te doen en voor het eerst in 2010 goed los te gaan op de enige onvervalste afterpartysfeer van Club Latido.

Let op, er is geen voorverkoop, dus zorg dat je er op tijd bent. De entree zal 25 euro aan de deur zijn, maar je kunt ook kiezen voor een VIP-arrangement met eigen tafeltje voor 40,-. Waar blijft de tijd vraag je je soms af. De nostalgie van het Latido tijdperk herleeft opnieuw bij deze speciale, eenmalige reunie. Jouw oud&nieuw is niet compleet zonder Club Latido!

2 opmerkingen

Werkzaam bij StEC WF
Artiest Megagirl
Hoe zit t nou? Wanneer is de echte club Latido. met Djengis, weer geopend? :)
laatste aanpassing
Latido, Lexion, Chillnight en de Dino's... sweet memories!