Partyflock
 
­ Nederland

Villa Achterdeur
La Grande Finale

gepubliceerd door , op
Villa Achterdeur
21 december 2009
FeestVilla Achterdeur · La Grande Finale
Datumzondag 27 december 2009
LocatieOff_Corso Site
Aankomende zondag 27 december doet Villa Achterwerk voor de allerlaatste keer haar achterdeur open. Om daarna diezelfde deur met een “big bang” achter zich dicht te trekken. Want… Na drie zeer mooie, en ook zeer succesvolle, jaren vindt de Villa Crew het mooi geweest en gaat ze genieten van een broodnodige time-out om de accu op te laden voor een nieuw, fris en vooral verrassend gayfeest. Ergens in 2010.

Maar! Uiteraard vertrekt Villa niet met stille trom. Op derde Kerstdag gaat het namelijk nog één keer he-le-maal los op Nederlands populairste gayfeest: Villa Achterdeur La Grande Finale.

Tijdens deze laatste editie op de laatste zondag van het jaar zal er nog één keer alles "uit de kast" worden getrokken om er een waardig afscheid van te maken. Extra veel decoratie, extra veel entertainment, extra veel sfeer, extra veel ho-le-bi's, extra dit, extra dat, extra zus en extra zo!

Als mega-mega-extraatje is er een spetterend live optreden van de Audio Knights ingelast. Deze overheerlijke boys zijn het best te omschrijven als “Wham meets David Guetta”. De Audio Knights stonden onlangs nog in de finale van De Grote Prijs van Nederland en zullen Villa Achterwerk met twee swingende nummers in vuur en vlam gaan zetten.

De volledige afscheidsline-up: Jip Deluxe, Chris Rox, Ramon, Live on stage: Audio Knights. MC Boogshe. Lounge by Thunderpussy & DD King with special guest Irwan. Smoking Area Beats by Viccctor From Miami. Entertainment door Entertainment Matters & Drs. Piet Hein Vijfje.

De entreekaarten! De grote tombola draait op volle toeren. Ben jij snel genoeg om een kaartje te bemachtigen? De 400 Lucky Bird kaarten waren in no-time uitverkocht en ook de reguliere tickets gaan als zeer zoete en zeer warm gebakken broodjes over de toonbank. Naar verwachting zal “La Grande Finale” in de voorverkoop uitverkopen. De kaarten zijn te krijgen bij Shopper (open op zondag 27 december), Sister Moon en natuurlijk ook op www.voorverkoop.net

Genoeg geluld! Zondag 27 december 2009 opent Villa Achterwerk haar achterdeur voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er voor de laatste keer bij neervalt… Be there! It's gonna be legendary.

Voor meer info kan je terecht op www.mawparty.nl