Partyflock
 
­ Nederland

Royals december editie met het geluid van de toekomst

anoniem gepubliceerd op
Royals december editie met het geluid van de toekomst
12 december 2009
Het is december, het einde van 2009 is in zicht, dus tijd voor een korte terugblik: 2009 was het jaar dat er een frisse wind waaide door het nachtleven van Leeuwarden, het jaar dat Royals op zaterdag 24 januari voor het eerst het levenslicht zag met een onvergetelijke live-set van de nr. 63 dj van de wereld: Bolier. En het was het jaar dat Royals top-dj’s als Marco V, First State, Koen Groeneveld, Kay Wilder, Johan Gielen, Benjamin Bates en Mark Norman na jaren van afwezigheid weer naar de Friese hoofdstad haalde. Uiteraard verdiend deze reeks van sfeervolle avonden een gepaste afsluiter van het jaar. Noteer daarom de laatste Royals editie van het jaar op zaterdag 19 december in je agenda.

Zaterdag 19 december is de laatste zaterdag van dit jaar waarop er geen verplichte familiediners gepland staan en je onbezorgd de hele nacht door kan feesten zonder de zondag erna alweer vroeg bij je familie in Kerkrade op bezoek te ‘mogen’. Daarom zal op deze zaterdag avond Royals voor de laatste maal in 2009 de Doozo veroveren met de crème-de-la-crème als het gaat om het nieuwe dj-talent uit ons eigen land. Deze avond worden er twee aanstormende dj’s uit de scene in de Doozo verwelkomt: Chris Cortez en Kay Wilder. Beide heren worden deze avond vocaal bijgestaan door de al om geprezen MC Da Silva.

Chris Cortez timmert als dj ontzettend hard aan de weg, zo stond hij afgelopen jaar als eerder op evenementen als Trance Nation en Optima Forma tussen ’s wereld grootste trance-dj’s als John O'Callaghan en Aly & Fila. En gaf hij acte de presence in nationaal bekende clubs als de Marcanti en de Lexion. Daarnaast wist Chris in 2009 verrassend uit de hoek te komen met zijn laatste release ‘The Future Sound Of Trance’. Deze titel weet op passende wijze direct de toon voor de laatste Royals editie te zetten. Naast Chris Cortez kan op deze editie Kay Wilder niet ontbreken. Afgelopen jaar stond “the new kid in town” al in Noord Nederland op de grote dance-festivals, waaronder Dancetour, Dencity Outdoor, het Freeze festival en in Nederlands populairste club: Club Noa. Zo stond hij in het voorprogramma van de pionier Junkie XL en sloot hij af na Marco V . Inmiddels maakt heel Nederland en zelfs Europa zich klaar om dit talent te verwelkomen. De avond wordt vocaal ondersteund door Nederlands drukst bezette MC: Da Silva. Da Silva verzorgde al eerder vocale ondersteuing op evenementen als Dance Valley, Streamlined en Luminosity en zal daarom de perfecte aanvulling op deze Royals avond zijn.

Royals vindt zaterdag 19 december plaats in de hotspot van Leeuwarden: Doozo. De Doozo opent om 23.00 haar deuren voor Royals en vanaf 23.30 uur zal Kay Wilder achter de dj-booth plaatsnemen waarna Chris Cortez om 01.30 acte de presence zal geven. De Doozo staat bekend om haar moderne uitstraling en relaxte sfeer. Dit, aangevuld met de LED-verlichting, lasers en visual wall, zijn de ingrediënten die de avond compleet zullen maken. Vanwege het open karakter van de avond wordt er geen entree gevraagd. Echter hanteert de Doozo wel een maximaal bezoekersaantal van 300 personen. Kom daarom op tijd naar de Doozo aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. De Doozo ligt op loopafstand van het Centraal Station Leeuwarden. Reserveren is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@doozo-leeuwarden.nl

4 opmerkingen