Partyflock
 
­ Nederland

Winterfresh with DJ Jazzy Jeff

gepubliceerd door , op
Winterfresh with DJ Jazzy Jeff
26 november 2009
FeestTreetz · Winter Freshness Site
Datumzaterdag 19 december 2009
Locatie013 Site
Treetz kan terug kijken naar een veelbewogen jaar, waarbij hun verjaardag groots gevierd werd, de Treetz CD een feit was en de edities keer op keer uitverkocht waren. Dit alles met grote dank aan de trouwe Treetz achterban. 2010 zal een jaar worden met nog meer verrassingen, zo praten ze al met topstylisten voor een nieuwe campagne en er komt ook een tweede Treetz CD aan. Kortom er ligt veel in het verschiet. Maar voordat ze daar zijn, gaat de laatste editie van het jaar de dikste Treetz-special plaatsvinden in de 013 in Tilburg. Vol trots presenteert Treetz op zaterdag 19 december: ‘Winterfresh’ met DJ Jazzy Jeff.

From West-Philly to Tilly! Deze grootheid heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Maar toch even voor de zekerheid. Jazzy Jeff is natuurlijk bekend van de Dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Hun eerste single in 1986 ‘Girls aint nothing but trouble’, is het begin van ongekend duo en een twee glansrijke carrières. Treetz zou Treetz niet zijn als de show van Jeff gecombineerd wordt met een frisse Visualshow van de heren van Visual Seduction. Ook tussen sinterklaas en kerst blijven de cadeautjes kennelijk stromen, want dit wordt een avond die je eigenlijk niet mag missen.

Op zaterdag 19 December komt Jeff met MC Madskillz een drie uur durende show neerzetten die zijn weerga niet kent. Supported door jullie eigen Irwan, maakt Treetz zich wederom op voor een spetterende, doch frisse wintereditie. Treetz is Winterfresh!

Tickets
Wil je er zeker van zijn dat je voor deze editie een kaartje hebt? Bestel dan zo snel mogelijk je tickets online via www.treetz.nl en natuurlijk kun je bij de 013 Boxoffice zelf en de Free Record Shops ook snel even een kaartje scoren.
Presale: 18,- euro ex. fee, Door: 18,- euro.
 
-The People of Treetz
 
Stay tuned for more info via www.treetz.nl
 
Treetz, Always a special gift!’

5 opmerkingen

Dikke shit :respect:
Iets te ver, maar wel ge-wel-dig! Op Solar was hij te gek!! (Y)
waarom nou helemaal in Tilburg :(
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Jazzy Jeff, the master