Partyflock
 

Nachtbrakers koorts

gepubliceerd door , op
Nachtbrakers koorts
22 september 2009
Wat begon als een plaatselijke uitbraak is uitgegroeid tot een ramp van nationale proporties, met alle gevolgen van dien. Alleen al in Nederland zijn er tot nu toe duizenden gevallen bekend van mensen die het virus hebben opgelopen. En dit is nog maar het begin, het virus breidt zich met een ongekende snelheid uit en laat zich niet stoppen door landsgrenzen. Het is nog onzeker wat de gevolgen hiervan zullen zijn voor de rest van de wereld: Nachtbrakers Koorts is een serieuze zaak!

Symptomen
Om Nachtbrakers Koorts te herkennen dient u na te gaan of de onderstaande symptomen voor u van toepassing zijn:
  1. U heeft een ziekelijke neiging tot dansen, met name bij het horen van elektronische muziek.
  2. U heeft een ziekelijke fascinatie voor harde beats en zware bassen.
  3. Een simpele discolamp en cd-speler zijn niet voldoende om de bovenstaande symptomen te genezen.
  4. U voelt zich aangetrokken tot donkere ruimtes.
  5. U heeft de neiging om u in extreme kledij uit te dossen.
  6. U heeft de neiging om gezamenlijk uiting te geven aan uw symptomen en uw ervaring met andere besmette, dan wel niet-besmette, te delen.

* Let op: indien u in het verleden last heeft gehad van deze symptomen heeft u de Nachtbrakers Koorts mogelijk al in een eerder stadium opgelopen. Voor deze groep geldt een extra waarschuwing, u bent extreem vatbaar voor een tweede besmetting!

Genezing
Eenmaal besmet met de Nachtbrakers Koorts vormt u een direct gevaar voor uw naaste omgeving. Vooral symptomen 1 en 5 leiden vaak tot maatschappelijk onbegrip en verhogen de kans op besmetting. Aangezien het onwaarschijnlijk is dat u ooit compleet zal genezen, u bent immers extreem vatbaar na een eerdere besmetting, zal acceptatie uw genezingsproces bevorderen. Het advies luidt dan ook om u – in een gecontroleerde situatie – over te geven aan de symptomen van deze Koorts. Volledige overgave leidt in de meeste gevallen tot een kortstondige genezing, feit is wel dat de Koorts zich daarna weer in alle hevigheid kan aandienen.

Gecontroleerde situatie
In een gecontroleerde situatie, ook wel Nachtbrakers Koorts-zone kunt u zich als besmette vrijelijk bewegen, indien u de leeftijd van 16 jaar hebt bereikt. Houdt er wel rekening mee dat deze zones ook bezocht worden door niet-besmette, dus kleed u voor uw en hun veiligheid gepast! De eerstvolgende Nachtbrakers Koorts-zone zal op zaterdag 10 oktober worden ingericht in Estrado te Harderwijk. Kijk regelmatig op www.undergroundharderwijk.nl voor de laatste informatie omtrent deze bijeenkomst.

2 opmerkingen