Partyflock
 

Sneakerz Festival

gepubliceerd door , op
Net als je denkt dat het outdoor seizoen er wel zo'n beetje op zit, mag Sneakerz Festival toch nog een keertje buiten spelen! Vandaag vindt van 13.00 tot 23.00 uur het Sneakerz Festival plaats op Aquabest.

Het belooft heerlijk festivalweer te worden zaterdag: 24 graden en een zonnetje! Mocht het onverhoopt gaan regenen dan worden er gratis poncho's uitgereikt. Daarnaast zijn de podia gedeeltelijk overdekt, dus niks aan de hand. Aquabest (Ekkersweijer, Best) biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid voor wie met de auto komt, of is een kwartiertje lopen vanaf bushalte Wilhelminabrug (zie: www.9292ov.nl). Daarnaast rijden er taxi's van en naar treinstation Best of Eindhoven. Er worden geen pendelbussen ingezet. Voor routebeschrijving check: www.sneakerzfestival.nl/route.asp.

Sneakerz Festival consumptiebonnen kunnen zowel cash als met pin afgerekend worden. Bij de merchandise stands (waar o.a. alle Sneakerz CD’s, T-shirts etc. verkocht worden) kun je alleen contant betalen. Benieuwd welke house, hiphop, techno of disco act waar en wanneer te vinden is? Check de plattegrond en time-table op: www.sneakerzfestival.nl. Voorproefje! Sneakerz Festival 2008 ging er zo aan toe:
{argument 'id' ontbreekt}


Jägermeister Experience
Buiten de meer dan 60 artiesten verdeeld over 8 areas is op het Sneakerz Festival ook de Jägermeister Experience aanwezig. Baan je een weg door deze gigantische constructie van acht aan elkaar gelaste zeecontainers (bijna 42 ton) en ervaar het échte Jägermeister-gevoel. Onderweg vind je bijvoorbeeld een bioscoop maar ook een ijsbar waar je kunt genieten van een glaasje of buisje Jägermeister: alleen als ‘ie ijs- en ijskoud is! Bovenop de Jägermeister Experience is het VIP deck gesitueerd, voor pers en genodigden.

Sneakerz Store supports Sneakerz Festival Twitter Game
Bezoekers die deelnemen aan de Sneakerz Festival Twitter Game maken kans op een paar stoere sneakers uit de nieuwe collectie van Supreme Shoes. Hoofdprijs in deze Twitter Game: een jaar lang iedere maand een gratis paar nieuwe gympen uitzoeken bij de Sneakers Store bij jou in de buurt. Dat zijn dus 24 schoenen, een kast vol! Hoe de Sneakerz Festival Twitter Game gespeeld wordt lees je via: http://twitter.com/SneakerzNL. Zorg dat je voor zaterdag 19 september een handige applicatie op je mobiele telefoon hebt gedownload, zodat je de Sneakerz tweets met opdrachten, spelregels en tips tijdens het festival gemakkelijk kunt volgen. De Sneakerz Store is op het Sneakerz Festival aanwezig met promocar en Sneakerz Corner (tent, zitzakken, lcd scherm) waar je kunt chillen en/of merchandise & giveaways kunt scoren. De Sneakerz Corner dient tevens als uitvalsbasis voor de Sneakerz Festival Twitter Game! Volg je?

4 opmerkingen

Werkzaam bij Haelen.tk
nog n laat nieuwsbericht :D.. maar straks aanwezig :beer:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
onder het motto beter veel te laat dan nooit :p
Beetje laat dit bericht? :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Als het dichterbij huis was zou ik zeggen ik koop gelijk een kaartje maar nee het is een halve dag reizen en dan ben je daar al gaar van

dus tja jammer