Partyflock
 

Villa Achterdeur - The Betty Ford Memorial

gepubliceerd door , op
Villa Achterdeur - The Betty Ford Memorial
1 september 2009
FeestVilla Achterdeur · The Betty Ford Memorial
Datumzondag 27 september 2009
LocatieOff_Corso Site
De traditie van een ode aan de moeder aller gayparties werd in september 2007 geboren en is inmiddels een vast item in de partyagenda van tout gay en gayminded Nederland: Villa Achterdeur op de laatste zondag van september. Er moest weer een jaartje op gewacht worden maar zondag 27 september a.s. trekt de Villa Crew weer alles uit de kast om er een fantastisch spektakel te maken… Rehab is here again.

Neem alleen al de line-up. Daar waar de meeste party-organisaties proberen zoveel mogelijk dj’s zo kort mogelijk te laten draaien, gooit Villa de kont in de krib en laat het vermaak over aan “slechts” 1 dj. En niet zomaar een dj… 6 uur lang zal Nederlands allerbeste dj aller tijden zijn kunsten vertonen in een rijkelijk versierde “Betty Ford Clinic”. Over wie hebben we het eigenlijk? Uiteraard over Erick E. Met chirurgische precisie zal hij zijn cd’s aan elkaar rijgen om het ongetwijfeld massaal aanwezig publiek tot ongekende hoogtes te brengen. Hartdefibrillators zijn aanwezig! Om te voorkomen dat deze ultieme platendokter zich eenzaam gaat voelen krijgt hij ondersteuning van de twee dienstdoende zustertjes: MC Lady Bee en natuurlijk Hoofdzuster MC Miss Bunty.

In “Het Mortuarium” zijn het de opgewarmde lijken Thunderpussy & DD King die voor dodelijk goed feestvermaak zullen gaan zorgen. Deze twee relikwieën uit de vaderlandse gayscene gaven al acte de présence op de eerste Betty Ford Clinic in 2003 en zijn sindsdien niet meer weg te denken cq krijgen. Ondersteuning krijgen de heren van Rotterdams eigen troetel-Koreaan: DJ Rockid.

Last van een splijtende migraine (veroorzaakt door een teveel aan drank en drugs?), een onwillig maag-darmkanaal? Een opkomend Mexicaans griepje? Laat u behandelen bij het Medisch Bijstands Team, bestaande uit de onvolprezen entertainers van Entertainment Matters en natuurlijk Odette & Odille van Broeckhoest tot Zandterover.

De entreekaarten. Deze zijn de gehele septembermaand te verkrijgen bij Sister Moon (Nieuwe Binnenweg 89) en Shopper (Van Oldebarneveltstraat 113) in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te koop op www.voorverkoop.net

Genoeg geluld. Geen woorden maar daden. Zondag 27 september opent Villa Achterdeur haar deur weer voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt… Be there.

4 opmerkingen

 
Wat waren dat een tijden Betty Ford in Rotjeknor Cruise Terminal.

Kan het weer net zo vet worden?
Toch maar een keer kijken :D :honger:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 september 2009 om 14:16:
Wat waren dat een tijden Betty Ford in Rotjeknor Cruise Terminal.

Was idd een (Y) tijd! Topfeest met leuke mensen en top sfeer! jammer dat betty niet meer voorgezet werd!!
of waar het begon in palma