Partyflock
 

Harders Plaza komt terug...En hoe!

gepubliceerd door , op
Harders Plaza komt terug...En hoe!
4 augustus 2009
Harders Plaza is twee weken op vakantie, maar niet getreurd, ze komen terug met een event waar de vonken vanaf spatten. Zaterdag 8 augustus is het tijd voor de We’re Back Party. Daarvoor wordt er een blik artiesten opengetrokken waar je u tegen zegt. Dit wordt echt fenomenaal, dat is nu al zeker.

Van 19 juli tot en met 1 augustus gaat Harders Plaza er zelf even tussenuit. Dat hebben ze stiekem wel een beetje verdiend na een succesvolle periode met als hoogtepunt misschien wel het winnen van een Nightlife Award 2009. Maar ze zijn op dit moment al wel druk bezig om de draad na de vakantie op dezelfde manier op te pakken.

Om te beginnen dus op 8 augustus. Deze nacht wordt een weergaloos, want er staan alleen maar topjocks in de dj-booth. Wat te denken van Laidback Luke. Deze grote kleine man is de hele zomer op pad in binnen en buitenland, en heeft hij ook de mogelijkheid om in Harders Plaza te schitteren. Daarnaast is ook het meest succesvolle danceduo van het moment van de partij, want een wicked houseparty zonder Sunnery James & Ryan Marciano bestaat er simpelweg niet. En alsof dat niet genoeg is, is er ook nog een weergaloos optreden van niemand minder dan Afrojack. Deze man heeft weer een serie producties uitgebracht die deze zomer elk feest en festival op stelten zet. Natuurlijk staan ook de residents deze nacht weer te vlammen. Mixmaster J, Lil C en Rene Verkerk zijn de Harders Plaza specialist in hun eigen genre.

Niks een lange vakantie van een paar maanden. Harders Plaza moet even twee weken op adem komen, maar is daarna weer terug als nooit te voren. Ze zien je graag op 8 augustus!

5 opmerkingen

Iedereen heeft zeker een Nightlive award gewonnen :P
laatste aanpassing
Vind toch knap voor een tent die pas een jaar open is :)
Populairste Mega Club Regio Midden
Harders Plaza, Harderwijk

Populairste Mega Club Nederland
En hier 2e (Y)
laatste aanpassing
 
Mooi promo filmpje .. ziet er echt super strak uit.
Whaha fout filmpje, maar veel succes en wie weet tot snel ^_~
Komt terug en hoe? Wederom met een standaard line-up!