Partyflock
 
­ Nederland

Kinky on the beach vs Sleazers

gepubliceerd door , op
Zaterdag 1 augustus is Scheveningen weer het toneel van één van de meest spraakmakende feesten van het jaar. Twee top organisaties Kinky on the Beach en Sleazers slaan de handen wederom ineen om een weergaloze editie neer te zetten op de Pier van Scheveningen.

Dit is het feest dat vorig al veel stof deed opwaaien door de unieke locatie, topsfeer en uiteraard de beste dj's. Het was ook niet zo raar dat menigeen teleurgesteld moest worden aangezien eind juni alle kaarten reeds uitverkocht waren. Reden te meer om dit keer niet de boot te missen en snel die kaarten online te bestellen..

Deze keer een Kinky on the Beach versus Sleazers. In de arena midden op zee wordt het een hete strijd tussen mannen en vrouwen.... Wit tegen zwart of andersom.Dresscode is Kinky of Sexy, maar wel wit of zwart. Je kan dus zelf kiezen.

Eerdere feesten van kinky on the beach waren al bijzonder. Dit wordt wel een heel speciale versie. In area 1 enkel mannelijke dj's, in area 2 alleen maar vrouwen. Gelukkig is de zee vlakbij, dus een koele duik is mogelijk, maar we kunnen nu al voorspellen dat het een hele warme, zeg maar hete zomeravond worden.

De line van deze avond liegt er niet om en is in handen van de volgende toppers
Area 1
Ko-c
Mike S
DieVito
Ed Mission
Gohan
Diezel

Area 2
Miss J
Miss Amy
Miss Wendy
Miss Djackie

De Pier als unieke locatie gaat op 1 augustus 2009 het middelpunt vormen van de ware trance en clubliefhebber. Nog nahijgend van het driejarig bestaan op 23 mei, komt Kinky on the Beach terug op een locatie waar eerder al twee weergaloze en volledig uitverkochte edities hebben plaatsgevonden. Wie er wint, .... de mannen of de vrouwen? Het zal in ieder geval weer een spannende avond worden, met een organisatie die garant staat voor perfect georganiseerde feesten en waar iedereen weer naar uitkijkt.

Kinky on the Beach staat bij de leukere partypeople vast in de agenda. De sfeer, gezelligheid, de muziek en de gasten staan altijd centraal. Om alvast rekening mee te houden verklappenze gelijk ook al de volgende datum.

Op 23 augustus komt er ook een weergaloze beachparty op een locatie waar meer dan 2000 mensen terecht kunnen. Club Barefoot aan het zwarte pad in Den Haag is dan de plek waar JDV Events het vermaarde Vida On The Beachconcept neer gaat zetten. Geen fetisch feest, maar wel met de juiste mensen op de juiste plaats, zoals we gewend zijn van deze organisatie.

Vidabonita On The Beach met superarea's met dj's om je vingers bij af te liken en te genieten in de midzomerzon…




Area 1
Jean
Ko-c
Mike S
Spider

Area 2
Ko-c
MEM
Miss J
Ron D
Ruben Vitalis

De kans is groot dat beide feesten weer snel uitverkocht zijn. Daarom adviseren ze wel je je kaarten tijdig te reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kinkyonthebeach.nl of via Paylogic of bij alle Primera winkels voor slechts € 30,00 ex. fee.voor 1 Augustus en voor 23 Augustus 20 Euro ex. fee.

Zet de feesten op je Partyflockagenda en op www.sdc.com en maak kans op vrijkaarten.

De kaartjes zijn te bestellen door hier te klikken.

13 opmerkingen

Dit worden weer 2 super feesten!!! :respect:
Vorig jaar konden we hier niet bij zijn.... dit jaar heeeeeeeeeeeel snel kaarten gekocht.... super feest lijkt ons dit....

Reinz en Da Dutzzzzz
 
Uitspraak van remcy op donderdag 4 juni 2009 om 16:01:
Dit worden weer 2 super feesten!!!

Echt wel dat gaat weer los op het strand :woop:
23 Augustus Het feest van Vida Bonita wordt geheel gewijd aan het Blad Lust www.lustmagazine.nl De dames van Lust delen voor de heren en dames leuke kado's uit. Lekkere mooie meiden een Lust voor het oog.

Binnenkort zal meer bekend gemaakt worden. Zet het feest op je partyagenda en maak kans op vrijkaarten.

Y&J xxxx
 
Ziet er overheerlijk uit.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 juni 2009 om 18:04:
Ziet er overheerlijk uit.

Flyer ja: Joanna Krupa :respect:
 
o wat was het super vorig jaar.... denk dit jaar weer maar eens komen buurten :cheer:
 
Is tot nu toe één van de leukste feesten waar ik heb mogen draaien ( vorig jaar op de pier )

alles wat tot in de puntjes geregeld, zoals altijd bij de feesten van John & Yvonne

Ben dan ook zeker weer van de partij, dit maal omzelf te feesten!!!
Altijd super gezellig met TOP muziek en een SUPER sfeer en LOCATIES
Artiest {SHOWLIST artist 136636, 45960}
Ja ja het is alweer bijna een jaar geleden dat dit weergaloze feest heeft plaatsgevonden....
Het is dus de hoogste tijd voor de volgende editie!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Het is idd weer tijd voor Sleazy/Kinky Gezelligheid... Vorig jaar deinden we heerlijk mee op windkracht 8. was helemaal top...
Uitspraak van Kinky On The Beach op vrijdag 5 juni 2009 om 20:48:
Er is een grote darkroom aanwezig !!

ach hemel... gelukkig maar weer.. :):) staat ook een dj hoor ik net die tot het gaatje draait whoahaaaaa.