Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Outdoor Stereo Festival 2009

gepubliceerd door , op
De warme zon op je huid, het groene gras onder je voeten en heerlijke beats die je oren verwennen. Dat zijn de ingrediënten voor een ultiem dagje genieten op Outdoor Stereo. Als het weer net zo mee zit als vorig jaar, dan is het leukste dancefestival van Hoorn en omstreken bij voorbaat een succes! Op zaterdag 22 augustus wordt het Julianapark wederom verrijkt met de beste house, techno en hardstyle. Nieuw dit jaar is de eclectic stage, die wordt gehost door de heren van Eigenwijs! uit Purmerend. Met 4 podia, een prachtig uitzicht over het glinsterende IJsselmeerwater en 6000 dansende partyliefhebbers, belooft deze 3e editie van Outdoor Stereo een fantastische belevenis te worden!

Mainstage
De mainstage staat in het teken van opzwepende house in de middag tot lekkere knallende techhouse in de avond. Wanneer de zon op zijn heetst is, kun je genieten van Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell en Marcella. Muzikale kwaliteit in overvloed dus! Als opener draait Jaap Ligthart, die afgelopen winter een recorddeal in de wacht sleepte bij een platenlabel uit de USA. Als de zon onder gaat, gaan het aantal beats per minute omhoog. Eerst is het de beurt aan Benjamin Bates en vervolgens draait Terry Toner verder aan de pitchknop. De man die als afsluiter voor vuurwerk gaat zorgen is Secret Cinema, legendarisch geworden door hits als “Marry go wild” (Grooveyard) en talloze briljante live optredens. Hij is de ideale persoon om Outdoor Stereo knallend af te sluiten!



Hell’s Kitchen
De hardstage krijgt dit jaar als thema “Hell’s Kitchen” en de line-up kan met trots worden gepresenteerd. Er staan een paar absolute helden die voor hete vuren gaan zorgen! Met de headliners Technoboy, Zany, Daniele Mondello en The Prophet weet je dat het knallen geblazen wordt. Verder staan rising stars Beat Providers en Crypsis op het podium. Beide acts staan deze zomer op de grote festivals en zijn the next generation van de hardstyle. Aan Mindraiderz is het de eer om Hell’s Kitchen te openen. Traditiegetrouw wordt de hardstage afgesloten met een portie keiharde hardcore, ditmaal geserveerd door Tommyknocker. Uiteraard stookt The Prophet daarvoor het vuurtje al flink op met wat classics. Bereid je dus voor op een heet dagje in de “Hell’s Kitchen” tent!

Lovin L’ectro Dome
De electro/techno area wordt dit jaar gehost door de Leidse organisatie “Lovin L’ectro”. Met succes organiseren zij feesten in Leiden, Den Haag en Haarlem. Deze zomer toeren ze zelfs door festivalland met de Lovin L’ectro Dome en doen ze ook Outdoor Stereo aan. Met een batterij aan toptalenten rocken ze de dome in de rondte. Uit eigen stal komen Fokko Versloot & Koen Lebens, Size, Dan Higher, Dansor, Sander May & Tom Noah en Tomaschek. Als gast dj’s zijn Arjuna Schiks (Live), Teatro Kultka en Camiel Daamen uitgenodigd. Houd je van een mix van house, minimal, electro en techno, dan kun je hier de hele dag goed toeven!

Eigenwijs! stage
Outdoor Stereo breidt dit jaar uit met een eclectic area en deze wordt verzorgd door Eigenwijs! Het concept trok eerder al uitverkochte zalen in Purmerend en is nu bezig aan een opmars in het Amsterdamse Arena. Van fidgethouse tot disco tot hiphopclassics, alles kan en mag hier. In geen geval mag de absolute meester op dit gebied ontbreken. We hebben het natuurlijk over The The Flexican! Verder prijken op de poster de namen van Hitmeister D, Jaziah, Henzel Washington & Disco Nova, Guerilla Speakerz, Oslo Hilton, D-Vario & Thomas Robson en Danjah.

De complete line-up:

Mainstage
Secret Cinema
Sunnery James & Ryan Marciano
Terry Toner
Marcella
Benjamin Bates
Jaap Ligthart
MC Roga

Hell’s kitchen
Zany
Technoboy
The Prophet
Tommyknocker
Daniele Mondello
Crypsis
Beat Providers
Mindraiderz
MC Renegade
MC Démus

Lovin l’ectro
Arjuna Schiks
Fokko Versloot & Koen Lebens
Teatro Kultka
Tomaschek
Size
Dan Higher
Dansor
Sander May & Tom Noah
Camiel Daamen

Eigenwijs!
The The Flexican
Hitmeister D
Jaziah
Henzel Washington & Disco Nova
Guerilla Speakerz
Oslo Hilton
D-Vario & Thomas Robson
Danjah
MC Beardface

Laatste early bird tickets!
Het Outdoor Stereo festival belooft weer een geweldig feest te worden, waarbij je absoluut gaat genieten van heerlijke beats, enthousiaste dancefanaten en een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Als je nu al zeker weet dat je heen wilt, profiteer dan van de early bird actie. Deze is gestart op vrijdag 1 mei en houdt in dat de eerste 1000 kaarten voor € 24,- worden verkocht, ipv de normale ticketprijs van € 29,50. Er zijn er nu nog zo’n 300 van over, dus wacht niet! Tickets koop je online op www.outdoorstereo.nl of haal je bij één van de Free Record Shop vestigingen bij jou in de buurt. See you at the festival!

Secret Cinema staat dit jaar als afsluiter op Outdoor Stereo

15 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
oooooooow :o bekende fotos :D


Maaruh vette line up :jaja: spreken mij enorm aan :D
Hell’s kitchen
Technoboy
The Prophet
Tommyknocker
Crypsis
:D gaan er weer een feest van maken met z'n alle mensen:cheer:
heb er nu helemaal zin als ik de line up zo zie:D
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Geen The Vinyl Pimp, maar evengoed aanwezig!
crypsis :kwijl:
laatste aanpassing
Helemaal super de line-up. Mooi feest, hopelijk weer net zulk lekker weer als vorig jaar:)
 
Vet.. Kaarten net besteld!!! :bounce:
:respect:Tommyknocker dat word lekker los gaan heb er weer zin in met het mooie weer komt helemaal goed:D:D
Heerlijk die line-up!
Secret Cinema respect,nog een dj van de oude stempel,zich vereerd voelen om de kwaliteiten in zich te hebben om mensen te kunnen laten dansen en plezier maken.
 
Uitspraak van .Richard. op zaterdag 30 mei 2009 om 02:23:
He, t water op die foto loopt de vijver uit zo..

Vijver nog wel:P
 
Uitspraak van .Richard. op zaterdag 30 mei 2009 om 02:23:
He, t water op die foto loopt de vijver uit zo..

8)
Uitspraak van verwijderd op zondag 7 juni 2009 om 15:31:
Vijver nog wel

:lol:

je zou m maar eens een keer leeg moeten halen wegens een lek :roflol: ben je "ff" bezig :P
Welke act stond vorig jaar ook op de mainstage en keert nu weer terug bij Outdoor Stereo?