Partyflock
 
Element M-nus is niet algemeen zichtbaar!
Element Lxflx Records is niet algemeen zichtbaar!

Hey! On tour met Marc Houle
Pinksterweekend 2009

gepubliceerd door , op
Hey! On tour met Marc Houle
13 mei 2009
FeestHey! · on tour
Datumvrijdag 29 mei 2009
LocatieStudio 80 Site
FeestHey! · on tour
Datumzaterdag 30 mei 2009
LocatieInferno
FeestHey · On tour
Datumzondag 31 mei 2009
LocatieCatwalk
Over een kleine drie weken is het zover; tijdens het Pinksterweekend 2009 gaat Michel de Hey onder zijn gelijknamige label HEY! een tour maken door Nederland. De tourlocaties zijn achtereenvolgens op 29 mei de Amsterdamse Studio 80 en 30 mei Inferno in Nijmegen, waarna de tour de 31ste wordt afgesloten in Michel’s hometown Rotterdam, met de Catwalk als decor. Speciaal voor deze Nederlandse tour heeft Michel Marc Houle, (aangesloten bij het label van Richie Hawtin M-nus), uitgenodigd hem te vergezellen. Exclusief en intiem zijn de sleutelwoorden voor deze tour. Geen betere settings zijn denkbaar voor deze ingrediënten, dan Studio 80, Inferno en Catwalk. De ideale omgeving voor het gevoel en geluid van Houle’s live set.

Vrijdag 29 mei: Studio 80
De kick off van de tour vindt plaats in Studio 80 te Amsterdam. Florian R & Matthijs G zijn uitgenodigd om de avond in Studio 1 te openen waarna Marc Houle met een lange live set zijn repertoire ten gehore brengt. De avond wordt uiteraard afgesloten door Michel zelf, die na zijn laatste uiterst succesvolle bezoek aan de Studio niet kan wachten wederom zijn opwachting te maken.
Studio 2 wordt gehost door Bar27. Dit jonge creatieve collectief heeft het afgelopen jaar een groei doorgemaakt die niet onopgemerkt is gebleven. Olivier Weiter, Ricketic, Lucatone en Eke Evi staan op zaterdag 29 mei klaar om de kleine zaal in Studio 80 te voorzien van geluk, liefde en gepassioneerde klanken, waar Bar27 zijn naam aan heeft te danken.

Zaterdag 30 Mei: Inferno
Warren Fellow, net als Michel woonachtig in Rotterdam, keert terug naar zijn roots. De geboren en getogen Nijmegenaar zal op 30 mei het koningskoppel Houle en Hey ondersteunen. Warren Fellow gaat de avond openen en het publiek in zijn eigen stijl meenemen op de reis die leidt tot eindbestemming Houle en Hey. Gezamenlijk gaan zij ervoor zorgen dat Inferno zijn naam eer aan doet. Dit kruidentrio staat garant voor een stevige, zeer smakelijke soep in de heksenketel van Nijmegen.

Zondag 31 Mei: Catwalk
De tour wordt afgesloten in de Catwalk Rotterdam. Voor de laatste editie van deze tour zijn de locale talenten Boris Ross en Hertz & Vibes uitgenodigd om hun plaatjes op de decks te leggen. Boris Ross is met releases op zijn eigen label Lxflx Records, een van de rising stars uit de Rotterdamse techno scene. Met boekingen verspreidt over het hele land zijn de verwachtingen hoog en heeft Boris de eerste stappen gezet naar een veelbelovende carrière. De jongens van Hertz & Vibes die een residentie hebben in de Catwalk met hun succesvolle clubavond ‘Diepgang’, hebben in Rotterdam en omstreken een uitstekende staat van dienst. Een belofte voor de toekomst en 31 mei...


Tickets zijn verkrijgbaar via: www.Ticketonline.nl
Reserveringslijn: 0900 300 6000(45 cent p/m) | alle Free Record Shop outlets

2 opmerkingen

 
marc houle, nice!
Techno vocals! marc houle for the win!