Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity Beach Festival 2009
Early bird tickets bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Het was fantastisch afgelopen zaterdag in de Akhnaton, Amsterdam. Met een te gekke sfeer, heerlijke trance en een warme sfeervolle entourage waar iedereen van heeft genoten. Tot het eind toe bleef het gezellig en dat zegt genoeg! Zo zal het ook zijn bij de Luminosity Beach Festival 2009 maar daar zal Luminosity er nog een schepje bovenop doen! Deze weekend editie met op elke dag 2 area's wordt een onvergetelijk feest. Net als vorig jaar zet Luminosity alles op alles om het beste en vetste strandfeest van Nederland te geven van maar liefst 24 uur lang! Zet het Luminosity Beach Festival 2009 snel in je agenda want dit wil je zeker niet vergeten!

Het wordt een heerlijk gezellig en tropisch feest waar je genietend van een cocktailtje in de zon kunt dansen op de beats en sounds van top-dj’s. Een aantal van deze dj’s op de zaterdag zijn bijvoorbeeld Sean Tyas, Ronald van Gelderen, RAM (voorheen Bas & Ram), Misja Helsloot, Bolier, Airbase, Artento Divini, Mark Sherry, en natuurlijk Roger Shah. Daarnaast zul je je in de verschillende areas op de zondag van Luminosity Beach Festival tegoed kunnen doen aan o.a. de heerlijke trance classics klanken van de ervaren dj's als Cor Fijneman, Jochen Miller, Ernesto vs Bastian, Airwave en niemand minder dan 4 Strings! Aangevuld met een aantal veelbelovende namen zoals Daniel Kandi, Manuel Le Saux, Vast Vision, Galen Behr, Michael de Kooker en Monogato, dus laat je verrassen!

Bij Luminosity vind je lekkere muziek en een topsfeer, beachlife, hangmatten, massages, barbeques, bigbags en vooral veel zon, gezelligheid en een lekkere sfeer, dat is Luminosity Beach Festival 2009. Het thema zal Hawaii zijn. We zijn niets voor niets op het strand en wat is niet toepasselijker dan Hawaii. Het hele weekend lang hebben we zelfs een evenementenvergunning, zodat het geluid lekker hard mag. Luminosity heeft de zomer in hun kop, maar mocht het weer nou even niet helemaal meewerken, dan zal het feest overdekt worden en kun je toch volop genieten van dit topfeest.
Ga je als VIP, dan kun je naar het speciale VIP-deck waar je over het hele feest kunt uitkijken, met vers gekoeld fruit, meet & greet met djs, aparte ingang, gratis give aways en gratis champagne.

Deze week is de laatste kans om voordelig aan Early Bird kortingskaartjes te komen! Er zijn nog een paar Early Bird tickets over voor dit fantastische feest. Surf snel naar Timoco om ze direct te bestellen. Wil je liever meteen een kaartje in handen hebben of wil je niet online bestellen, loop dan even langs bij je plaatselijke Belcompany. De laatste early bird weekend kortingskaarten zijn nu verkrijgbaar voor de zeer zonnige prijs van €39,50. Let op dit zijn de laatste kortingskaarten dus wees er snel bij! Als ze op zijn zullen de tickets weer tegen de gewone prijs verkocht worden: 22,50 euro per dag en 45,- euro voor het hele weekend.

Voor meer informatie zie: http://www.luminosity-events.nl

14 opmerkingen

Werkzaam bij PT Events
Artiest {SHOWLIST artist 12, 107103, 47439}
heb er nou al zin in :)
Eerst naar Serenity 9 mei in Eindhoven
Dan naar Bas en Ram the end party 27 juni in Utrecht
En dan naar dit top feestje :-)
Uitspraak van Bobbie S op woensdag 29 april 2009 om 09:24:
Eerst naar Serenity 9 mei in Eindhoven
Dan naar Bas en Ram the end party 27 juni in Utrecht
En dan naar dit top feestje

:yes: +2
Uitspraak van Bobbie S op woensdag 29 april 2009 om 09:24:
Eerst naar Serenity 9 mei in Eindhoven
Dan naar Bas en Ram the end party 27 juni in Utrecht
En dan naar dit top feestje

+2!! ;-)
Jammer dat ik hier niet heen kan, maar ach, ik zit in tunesie dan :D
Volgende luminosity feestje maar eens meepakken
 
Wel een lekkere line up
Uitspraak van permanent verbannen op woensdag 29 april 2009 om 13:50:
Wel een lekkere line up
Word echt weer top!:D
helaas maar 1 dagje voor mij, maar ben er dus wel :)
 
looks cool...sweet!!
Uitspraak van Kimmetje:lief: op donderdag 30 april 2009 om 11:49:
helaas maar 1 dagje voor mij, maar ben er dus wel

Ik zou ook verdrietig zijn als ik jullie daar helemaal niet zou mogen verwelkomen !
laatste aanpassing