Partyflock
 
­ Nederland

Wie wordt de beste DJ van Overijssel?

gepubliceerd door , op
Wie wordt de beste DJ van Overijssel?
6 maart 2009
FeestDj contest · Overijssel editie
Datumvrijdag 6 maart 2009
LocatiePodium
De race om de fame, de titel en de vele prijzen is begonnen! Nog een dagje te gaan voordat in Club Podium de eerste voorronde zal plaatsvinden van de Overijssel DJ-contest. In drie voorrondes zullen in totaal dertig DJs met elkaar de strijd aan gaan om die felbegeerde titel: Beste DJ van Overijssel.
Op vrijdagavond 6 maart is het zover, dan zal in Hardenberg het startsein worden gegeven voor deze groots opgezette wedstrijd. Gedurende drie weken lang zullen in de podiumzaal van Club Podium de voorrondes plaatsvinden onder leiding van een vakkundige jury. Op zaterdag 3 april vindt de halve finale plaats, waarbij uiteindelijk op vrijdag 24 april de Beste DJ van Overijssel uit de bus zal komen.

Leuke bijkomstigheden zijn de vele prijzen die ermee gepaard gaan. Zo wordt de winnaar onder meer resident DJ bij Club Podium, krijgt hij/zij veel promotie middels een artiestenbureau, krijgt hij/zij apparatuur aangeboden t.w.v. 800 euro, mag er deelgenomen worden aan een module van de officiële opleiding tot studiotechnicus/producer t.w.v. 975,-, CD-bonnen t.w.v. 100,-, een weekendje naar een Europese hoofdstad, een fotoshoot t.w.v. 250,-, een exclusief interview met Nightlife magazine, een optreden tijdens de finale van de Miss Overijssel verkiezing en nog veel meer!.

Met maar liefst dertig deelnemers uit 17 verschillende plaatsen mag gerust geconcludeerd worden dat de opzet van deze wedstrijd geslaagd is: een contest voor alle DJs uit Overijssel. De contest zal live via de Clubcam te volgen zijn op de populaire muziekzender TMF.

De deelnemende DJs zijn nu al te bezichtigen op de website www.wieisdebestevanoverijssel.nl. Tijdens zowel de voorrondes als ook de finale kan men via SMS stemmen op wie zij de beste DJ van die avond vinden. Deze stemmen zullen samen met de juryuitslag de uiteindelijke beste DJ naar voren brengen. Of je nu komt voor die ene DJ, of dat je gewoon een gezellige avond uit wil: Club Podium is the place to be tijdens de DJ Contest Overijssel Edition. Na elke contestavond is daarom een VETTE AFTERPARTY gepland! Het is dus niet alleen kijken en luisteren, maar ook vooral dansen op de vetste beats van wie weet de volgende Tiësto van de lage landen...Je wilt toch ook kunnen zeggen dat je erbij was?

Een deel van opbrengst komt ten goede aan Dance4Life. Dance4Life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.

20 opmerkingen

 
DJ Redje
Lache !
laatste aanpassing
populaire muziekzender TMF.


ik weet genoeg :roflol:
Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 6 maart 2009 om 09:41:
DJ Redje

uiteraad
 
Dj Vecino :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 maart 2009 om 13:19:
Dj Vecino

Precies!
laatste aanpassing
BesteDj..... Dj Vecino...zou goed eens kunnen..:respect:

De lelijkste is ie zoiezo :d
laatste aanpassing
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Toch al 4 stemmen, doe alleen niet mee :roflol:

In ieder geval bedankt mannen :respect:


Jay Rox, ArmenianBoy, Miss Jay, Bushdoctor zijn mijn favo's...
laatste aanpassing
Zo wordt de winnaar onder meer resident DJ bij Club Podium, krijgt hij/zij veel promotie middels een artiestenbureau, krijgt hij/zij apparatuur aangeboden t.w.v. 800 euro, mag er deelgenomen worden aan een module van de officiële opleiding tot studiotechnicus/producer t.w.v. 975,-, CD-bonnen t.w.v. 100,-, een weekendje naar een Europese hoofdstad, een fotoshoot t.w.v. 250,-, een exclusief interview met Nightlife magazine, een optreden tijdens de finale van de Miss Overijssel verkiezing en nog veel meer!.

beter als heel veel :P
Ik stem Scary JANNES!
Artiest {SHOWLIST artist 11802, 16036}
Prolaxx (Y) maar die doet niet mee :P
Dr. Bob woont net niet meer in overijssel he ghehe.......too bad
 
Artiest Dr.Bob
8)

Helaas, altijd al in Gelderland gewoont b)
laat het men horen danceindustrie ken al niet techen op.