Partyflock
 
­ Nederland

Super Sunday viert 4 jaar bestaan in vernieuwde Club Monza

gepubliceerd door , op
Super Sunday viert 4 jaar bestaan in vernieuwde Club Monza
4 februari 2009
FeestSuper Sunday · 4 Year anniversary
Datumzondag 1 maart 2009
WinactieSuper Sunday actiegesloten
LocatieMonza Site
Vier jaar lang heeft Super Sunday voor het grootste gedeelte de housescène in Utrecht en omgeving kleur gegeven. Een klein feestje van enkel een aantal honderd man groeide uit naar een festival van duizenden mensen. Van de mainstage op het Lieffestival tot uitverkochte edities in de A12 Studio’s, tienduizenden mensen bezochten Super Sunday de afgelopen jaren. Zondag 1 maart gaat dit groots maar toch intiem gevierd worden in de vernieuwde Club Monza. Met pioniers als ROOG, Erick E en de nieuwe generatie als Oliver Twizt en Diephuis, zal het een avond worden die terug gaat naar de sfeer van hoe het ooit begon.

De eerste zondag van maart zal een avond worden met de beste house en minimal verdeeld over 2 zalen. De mainzaal zal vertegenwoordigd worden door de True House sound van Super Sunday. Met pioniers als onder andere ROOG en Erick E, zal dat gevoel van back in the days weer terug komen. De tweede zal de Clubjunx sounds laten horen. Dit succesvolle ‘underground’ concept wordt vertegenwoordigd door dj’s als Oliver Twizt en Erik Heijting en combineert de minimale sound van de beste local dj’s in samenwerking met de gearriveerde jocks.

De line-up in de hoofdzaal is als volgt. ROOG, Erick E, Greg van Bueren (hardsoul), Andy Foreman Verenigde Staten, Diephuis, Melvin Reese en deze area zal gehost worden door Mc Dice.

Ooit begon het als een feestje uit onvrede over de hedendaagse clubavonden. De echte house werd niet vertegenwoordigd. Deze avond zal ROOG laten zien waarom hij de man is die deze echte housesound vertegenwoordigd. Zal Greg laten zien wat de Hardsoul invloed is en zal Erick E duidelijk maken waarom hij al 20 jaar aan de top van de Nederlandse scène staat.

Mr. Foreman en Diephuis zullen die echte Chicago uplifting sound neerzetten en mister Super Sunday, Melvin Reese zal in zijn set door de 4 jaar Super Sunday heen lopen met de beste platen van het begin tot nu.
De tweede zaal wordt gehost door Clubjunx met de volgende line-up. Oliver Twizt, Erik Heijting, Neno Cortés, Shinji Wasabi en Mc Roga. Het feest startte ongeveer een halfjaar geleden underground en heeft zich in deze korte tijd ontwikkeld tot een alom gerespecteerd event dat gedragen wordt door de hardste minimal en tech-sounds. Tijdens Super Sunday zal zij laten zien waarom het feest altijd in een heerlijke dansende chaos uitmond.

Super Sunday is uitgegroeid tot een groot en waardige clubfeest voor ‘true housemusic.’ Elke maand dansen duizenden mensen op de beats van de nationale en internationale dj’s. De combinatie tussen muziek, visuals en party-atmosfeer maakt dit tot een uniek feest.

Super Sunday wil op dit 4 jaar bestaan de bezoekers daarom ook bedanken voor de support door alle jaren heen!! en zal daarom trakteren op een de nieuwe super sunday cd volume 5! Door wie deze cd gemixt wordt houden we nog even geheim....

Tickets zijn voor maar €12 te koop! Voor meer info, kijk op www.supersunday.nl. Voorkom teleurstelling en zorg dat je snel je kaartje hebt.

3 opmerkingen

Studio hosted by Club Junx!

Check hier 'n impressie van wat je te wachten staat:


Zie je op zondag 1 maart, zie je op Super Sunday!!!
laatste aanpassing
LIVE SET TEGEN LUSTELOOSHEID!!

Volgens bronnen hoor ik dat na het luisteren van deze liveset mensen zich spontaan kiplekker voelden!!!

Nu kan ik je ook verklappen dat ik het ook heb ervaren heb!! Het werkt!!

Het Medicijn en GenotsMiddel Live opgenomen bij Clubjunx 14 December te Utrecht...

Op aan rade van de massa nog een aanbeveling en verwijzing tot verlichting..
OLIVER TWIZT B2B ERIK HEIJTING

Grtz Mc Roga,

MP3

http://rapidshare.com/files/181106330/CLUBJUNX_OLIVER_TWIZT_B2B_ERIK_HEIJTING.mp3
MP4 speciaal 4 ipod or iphone

http://rapidshare.com/files/174674271/CLUBJUNX_PODCAST_LIVE_ft_Oliver_Twizt___Erik_Heijting_hosted_by_MC_Roga.m4a
tot uitverkochte edities in de A12 Studio’s

Wat een bull shit :roflol: nooit uitverkocht geweest.

Jullie maken het groter dan het is
Jammer
laatste aanpassing