Partyflock
 
­

Art Dance Event · Colorfull Edition

gepubliceerd door , op
afbeelding Art Dance Event
FeestArt Dance Event · Colorful Edition
Datumvrijdag 13 februari 2009
LocatiePlayers
A positive mind is a winner for life. Multigekleurd, omdat grijs ook maar grauw is. Felle regenboogtinten, omdat de stemming allesbehalve flets is. Elk karakter kent zijn kleur en elke tint vertaalt een eigen persoonlijkheid. Dus kies voor krachtig rood, levenlustig geel of positief oranje. En wees gehuld in vruchtbaar groen, hoopvol blauw of geheimzinnig paars: kies jouw kleur, toon karakter, wees daarin jezelf en voeg je bij het speelse samenzijn van een gloednieuwe editie van Art Dance Event!

Art Dance Event
Art Dance Event heeft na twee uitverkochte edities de smaak goed te pakken. Voortbordurend op 2008, verzamelt organisator PT Events ook dit jaar weer alle nodige ingrediënten om Players Entertainment Club om te toveren tot een waar Trance Paradijs. Zonder over-the-top uit te pakken, gaat er geen enkele Art Dance Editie voorbij zonder een krachtig aanbod van diverse muzikale helden te presenteren. Ook de vele lekkernijen en de spraakmakende sfeer laten het concept staan als een huis. Hoog tijd om deze lijn dus voort te zetten!

PT Events
Door het zakelijke met het aangename te combineren, heeft PT Events zich in 2007 op de kaart weten te vestigen. Begonnen met ‘hobby’ als uitgangspunt, is PT Events inmiddels uitgegroeid tot een noemenswaardige organisatie. Trots op haar publiek, dat verspreid is over alle hoeken van Nederland, blijft PT Events dan ook voortbouwen op haar kracht – het ‘simpel’ te houden – en hiermee is het niveau van Art Dance Event onveranderlijk toegekend!

Art Dance Event @ Players EC:
Op vrijdag 13 februari staat Art Dance Event vanaf 22:00 verwelkomend voor jou klaar in Players Entertainment Club, te Zoetermeer. Music is a positive mindstate en daarom staan er tot maar liefst 06:00 een greep uit Nederlands’ heerlijkste deejays klaar met hun rijkelijk gevulde platentas. Laat je gaan op gehoorstrelende uitspattingen van karakteristieke helden, waaronder José, Santito, Cor Fijneman, Artento Divini, Jochen Miller en Nielsen vs D!pauli. Hierop aanvullend brengen de maar liefst drie hosts MC Bonny Q & MC J & Mc Vika Kova jouw beleving moeiteloos tot veelvoudige hoogtepunten!
Dus wees welkom in de wereld van Art Dance Event en leef jij uit binnen het multigekleurde thema. Geen kleur is fel genoeg en geen mindstate kan té positief zijn!

Tickets
Kaarten voor Art Dance Event kosten € 17,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen via http://www.easyticket.nl/?e=2119 en via www.pt-events.nl. Ook zullen er kaarten aan de kassa van Club Players verkrijgbaar zijn, welke € 25,- kosten. Check www.pt-events.nl voor meer informatie.

Art Dance Event: A positive mind is a winner for life.

9 opmerkingen

 
Uitspraak van PuppetMaster op dinsdag 3 februari 2009 om 11:38:
Een hele fijne linup in één van de betere locaties =­ prima combi!

Vergeet niet de fijne organisatie, dat maakt het feest compleet :yes:
Ik blijf de naam 'Art Dance Event' wel erg sniekie vinden hoor.­
Ik vind: makkelijk gejat.­
 
Uitspraak van DanielV op dinsdag 3 februari 2009 om 13:54:
Ik vind: makkelijk gejat.­

Ik vind: ­
Patje '78
Werkzaam bij PT Events
Uitspraak van DanielV op dinsdag 3 februari 2009 om 13:54:
Ik blijf de naam 'Art Dance Event' wel erg sniekie vinden hoor

Ik zal je vertellen... Art is een schoenenmerk waar ik Nederlandse agent van ben.. Ik ben begonnen met het organiseren van feesten ter promotie van mijn schoenenmerk :) Gejat is het dus zeker niet.. Check.. www.the-art-company.com ;)
Uitspraak van DanielV op dinsdag 3 februari 2009 om 13:54:
Ik vind: makkelijk gejat.­

wat je vind moet je bij de politie brengen... :/
Ik vind de naam geweldig bedacht...­

Het is precies zoals het er staat...­

P@...­toppie.­
Uitspraak van Patje '78 op dinsdag 3 februari 2009 om 16:29:
Ik zal je vertellen... Art is een schoenenmerk waar ik Nederlandse agent van ben.. Ik ben begonnen met het organiseren van feesten ter promotie van mijn schoenenmerk Gejat is het dus zeker niet.. Check.. www.the-art-company.com

wel jammer dat die schoenen dan niet zo collourfull zijn.

mocht je nog een visa zoeken om de uitgaanssnoetjes colourfull te maken.

­
­
­
laatste aanpassing
Vind m ook gejat klinken.. Veelste veel richting Art of Dance.. Zelfde als 'n YD&T of 'n KU-Dance ;P