Partyflock
 
­ Nederland

Organic
Dance to help

anoniem gepubliceerd op
Organic
7 januari 2009
FeestOrganic · Dance to help
Datumvrijdag 30 januari 2009
WinactieOrganic actiegesloten
LocatieDe Kelder Site
De wereld is in de ban van duurzaam handelen, waarbij milieu en in het verlengde daarvan mensenrechten, rechten van de dieren en samenwerking centraal staan. Zo ook op vrijdag 30 januari in het poppodium De Kelder in Amersfoort. De Kick Off van Organic, de nieuwe clubavond, zal begeleid worden door niemand anders dan de local hero, Tony Cha Cha, en opkomende locale talenten Manny Moore en Row Sunshine.

Organic is een nieuw evenement dat iets teruggeeft aan de maatschappij en het milieu. De artiesten geven/dragen een flink steentje bij, waardoor de organisatie in staat is om een deel van de inkomsten (winst, fooi aan de deur, deel van de kortingen verschaft door de artiesten, deel van de sponsoring) te schenken aan een goed doel. Elke editie van Organic zal een ander doel steunen en op die manier bijdrage aan een duurzame, gezellige samenleving.

De avond richt zich op een brede doelgroep door in twee verschillende ruimtes verschillende genres aan te bieden. In de grote zaal zullen Tony Cha Cha, SoulBoy, Manny Moore en Row Sunshine de show maken met heerlijke house platen. In de kleine zaal zullen regionale minimal helden laten zien dat de underground zeker nog niet dood is, ook niet in Amersfoort. Utrechtse upcoming technoheld, Mr. Pink, zal de line up in deze zaal vormgeven. Het laatste is dus nog niet gezegd over deze tweede zaal.

Organic is een groeiconcept dat staat of valt bij de steun van de bezoeker. Niet alleen steun aan het feest zelf, maar ook de steun aan het goede doel. Via Organic stelt de organisatie het uitgaansleven in staat om op een leuke manier bij te dragen aan een betere samenleving. De avond is er niet eens duurder op geworden, er wordt niets bijzonders verlangt van het feestbeest, alles is net zoals op elke andere top house avond, behalve dat er een bijdrage geleverd wordt aan verscheidene goede doelen. Organic moet uitgroeien tot een landelijk initiatief, waarbij iedereen een steentje bijdraagt door gewoon op te komen dagen, los te gaan en te genieten. Maar feestend Nederland moet vooral iedereen overtuigen om mee te gaan naar Organic, een goede stap in de richting van de 21e eeuw.

Naast het feit dat er een nobel doel achter het evenement verscholen gaat, moet het vooral een gezellig en interactief top feestje worden. In de toekomst is het dan ook mogelijk om via verschillende media te stemmen op een goed doel dat de aandacht verdient op toekomstige Organic evenementen. Ook kunnen goede doelen zelf even aankloppen, zodat Organic ook hen een klein beetje steun kan bieden.

In ieder geval zal de gastheer van de avond, Tony Cha Cha, de eerste editie knallend openen. Tony Cha Cha, afkomstig uit Amersfoort, was zeer enthousiast deze avond als thuiswedstrijd te mogen hosten. Op deze manier kon de DJ niet alleen een bijdrage leveren aan het goede doel, maar ook weer eens in eigen stad zijn kunsten laten zien. Organic gaat er dan ook vanuit dat Amersfoort haar eigen muziekheld met open armen ontvangt en zal bijdragen aan een succesvolle avond voor iedereen. Dus breng alle vrienden op de hoogte, schakel iedereen in, spam het feestje op alle internetsites, en kom langs op vrijdag 30 januari in poppodium de Kelder in Amersfoort. Een heerlijk avondje genieten van de beste house en minimal in hartje Amersfoort.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Poppodium de Kelder in Amersfoort of op de website van Twisted 3Some.