Partyflock
 

Linke Soep
Oud & Nieuw!

gepubliceerd door , op
Linke Soep
4 december 2008
De jaarwisseling neemt altijd een beetje spanning met zich mee, meestal met de grote groep dierbaren die je hebt is het altijd een beetje onderling onderhandelen. Wel uit, niet uit, wel thuis, niet thuis, wel afteren, niet afteren, wel werken, niet werken. Maar nu, net als vorig jaar zullen we als Linke soep zijnde een fantastisch Oud & Nieuw spektakel neerzetten! Dus voor jezelf en iedereen die je dierbaar is kun je bij Linke soep: wel uit, wel afteren en niet werken!

Nu niet op de M.S.Blommendal maar in de Schram Filmstudio's in Amsterdam Noord! Spannend hoor zo’n half nieuwe locatie, de studio’s die je vanaf de Buiksloterveer binnen 5 minuten op je fiets bereikt zullen van 22:00 tot 08:00 ruimte bieden aan de mooiste dj’s die Amsterdam en omstreken rijk is. In de trend vrienden voor vrienden zullen:

Dj’s Boris Werner, Robert Powlson, Tony Boogs, Tim Nieburg, Tom Ruijg, Tommy Kornuijt, Olaf Boswijk, Jorn Liefdeshuis, Eke Evi, Olivier Weiter, Lucatone, RicketicErin en Rus zullen met live acts Rauwkost en Wouter Smit een onvergetelijke avond in elkaar draaien met veel midi-controlers en vinyl!

In de Linke soep zaal zal Tim Nieburg de avond feestelijk openen, net als bij Awakening. Dat houdt in dat hij alles even aanvoelt, warm maakt, in draait en aanraakt zodat alles in optima forma klaarstaat voor: Het club debuut van Eke Evi! Eke die net als iedereen begon op afters, daarna op feesten en partijen zal nu haar club/studio debuut maken op Oud & Nieuw. Als Eke Evi zal ze in 2009 vast nog wel een paar gigs meepakken na dit hoogstandje van formaat. Jorn Liefdeshuis zal samen met Olaf Boswijk het nieuwe jaar ingaan en het eerste plaatje van 2009 leggen. Jorn van Bar Weinig en Olaf als oud programmeur Club 11 en van zijn eigen Teleskope, lopen iedereen al weken lekker te maken met welk plaatje dat nou wordt. Een classic of disco, house of duitse schlager, niemand die het weet. Wouter Smit is de volgende in het rijtje knappe-mannen-die-wat-kunnen. In het producerende hoogte punt van zijn leven kan je niks anders dan kwaliteit verwachten van de grote kleine man. Wouter is de man die alles kan! Tom Ruijg en Tommy Kornuijt smelten samen tot de Ruijge Kornuijten, individueel al fantastisch, samen formidabel! Sinds jaar en dag al maatjes en draaipartners, kunnen ze elkaar wel schieten als ze weer eens de zelfde platen hebben gekocht.

Het volgende duo stond ongepland tijdens de vorige ADE-preparty side to side van zichzelf verbaast. Robert Powlson & Tony Boogs draaide de ene dikken plaat na de ander, jaloers kijkend in elkaars platentas. Wat krijg je als je twee platentassen bij elkaar voegt? Éen grote dikke platentas die ze waarschijnlijk met ze 2en moeten tillen. Boris Werner zal als voor laatste het podium bekleden. Heel funky, niet te snel, die Boris die doet het wel! De persoonlijkheid die zowel voor als achter ‘the wheels of steel’ opvalt doet niets liever dan Oud & Nieuw op zijn eigen manier. Knallen! Op Linke soep Oud & Nieuw is naast zekerheden Robert Powlson en Boris Werner nog iets wat zeker is. Een afsluitende set van Rauwkost! Een uur lang zullen Jappie en Floppie zich in het zweet werken om de partyganger het beste gevoel ter wereld te geven. Rauwkost hier, Rauwkost daar, Rauwkost overal! Ze kunnnen maar op één plek tegelijk afsluiten, Linke soep - Oud & Nieuw!

Maar wat is Oud & Nieuw nou zonder AL je vrienden. Olivier Weiter, Lucatone, Ricketic, Erin en Rus zijn de mannen van Bar 27 die hét vrienden lijstje kompleet maken. In een eigen ruimte met eigen inbreng, kan je een show verwachten die zo intiem en diep gaat dat vadertje tijd zijn hoed op zal eten. De Bar, nu volwassen en gegroeid, zal in de volgende jaren de spuit erin trappen om zowel met artiesten en als platform groot worden maar toch een tikkeltje ondergronds blijven.Rus opent, daarna tript Erin de platen aan elkaar, Lucatone en Ricketic zullen b2b gaan waarna Olivier Weiter de avond afsluit.

Acts, een binnenplaats, twee zalen, bananen voor de honger, champagne, een balancerende olifant, goed geluid en al je vrienden!

Huishoudelijk gezien is het simpel:
500 uitzinnige vrienden die rokend en drinkend uit hun bol mogen gaan op de mooiste klanken. De pont Buiksloterweg (die recht door gaat) zal de hele avond heen en weer varen, ook op oud & Nieuw. Voor een ieder die te lui is om Google Maps te hanteren voor de korte rit naar de nieuwe locatie, zal de weg worden gewezen door gele strikjes aan de lantaarpalen. Om het Hans & Grietje gehalte hoog te houden worden er ook een paar broodkruimels op de grond gegooid. De dresscode is simpel: Alles uit de kast!

6 opmerkingen

Jorn Liefdeshuis zal samen met Olaf Boswijk het nieuwe jaar ingaan en het eerste plaatje van 2009 leggen. Jorn van Bar Weinig en Olaf als oud programmeur Club 11 en van zijn eigen Teleskope, lopen iedereen al weken lekker te maken met welk plaatje dat nou wordt. Een classic of disco, house of duitse schlager, niemand die het weet.

eurotrance.. en dan niet de Europese trance, maar trance uit de eurobak van de plaatselijke platenboer!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van J. Lovehouse op donderdag 4 december 2008 om 12:04:
eurotrance

verklapt tie ut..
goed werk
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Wordt weer een hoogstandje!

Kaarten gaan hard! €30.- www.piekup.nl - www.ticketscript.nl
laatste aanpassing
 
Kaartje binnen!