Partyflock
 

Benghels
Een duivels hip feest

gepubliceerd door , op
Benghels
6 november 2008
FeestBenghels · Een duivels hip feest
Datumzaterdag 29 november 2008
LocatieDen Enghel
Bergen op Zoom krijgt duivels hip housefeest

Nadat J&E Entertainment tijdens Dance Boulevard afgelopen zomer al met succes een area met het créme de la crème uit de Nederlandse house scène serveerde gaan ze nu nog een stapje verder met het nieuwe exclusieve latin housefeest Benghels op zaterdag 29 november. Dit evenement vindt plaats in voormalig bioscoop en nu trendy horecacomplex Den Enghel.

Benghels staat voor volwassen, maar toch ondeugend,
Benghels staat voor braaf, maar tegelijkertijd ook voor stout,
Benghels staat voor latin house, maar ook voor live-muziek
Benghels staat voor een engeltje, maar ook voor een bengeltje,
Benghels staat voor netjes, of toch niet….???


Door haar exclusiviteit, entertainment, loungearea, VIP-balkon en de combinatie van dj’s met live-muziek speelt Benghels in op de totale beleving van haar bezoekers. De line-up wordt aangevoerd door Nederlands bekendste latinhouse dj en producer Gregor Salto, die afgelopen zomer de aandacht wederom op zich vestigde met de remix van Samba de Liberdade en door zijn overweldigende optreden op de eerste editie van Dance Boulevard in Bergen op Zoom.

Daarnaast zal ook “your mind is twisted’ Jeroenski plaats nemen achter de draaitafels. Een graag geziene gast op events als Salsa Lounge, Latin Village en Dance Valley. Mede door het mixen van de Latin House Sessions CD’s geniet deze man landelijke bekendheid. De afsluiting is in handen van de muzikale duizendpoot Francois, die door de organisatie vooral geselecteerd is vanwege zijn jarenlange ervaring binnen vele dancesegmenten; op alle grote dance events in Nederland heeft hij zijn kunsten al mogen vertonen!

Voor de latin-feeling worden de dj’s muzikaal ondersteund door saxofonist IJsbrand van 't Zand. De line-up wordt aangevuld met het aanstormende dj talent San Sebastian, winnaar van de landelijke finale van de DJ Kunstbende 2008. Daarnaast zal door de potentiële toppers Electrolytes, die de kunst verstaan dance te vermengen met alternatieve invloeden en de Belgische elStefano de bezoeker vermaakt worden in daarvoor ingerichte loungearea.

Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar, voor 15 Euro per stuk, via www.benghels.nl , alle landelijke Primera verkooppunten, de fysieke locatie zelf en de Music Stores in Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen. VIP-tickets zijn alleen verkrijgbaar via www.benghels.nl en kosten in de voorverkoop 25 Euro per stuk. De bezoeker beschikt hierbij over een apart VIP-balkon, inclusief eigen bar, plus een aantal hippe hapjes.

3 opmerkingen

Heerlijk ondeugend! :yes:
Wow:cheer: dat beloofd weer wat My mind is zowiezio Twisted..;-)Lekker hoor feestje van J&E dan kennen we weer kruipend naar huis...:cheer: