Partyflock
 

One year anniversary Industry of house

gepubliceerd door , op
One year anniversary Industry of house
30 oktober 2008
FeestIndustry of House · 1 Year anniversary
Datumvrijdag 7 november 2008
LocatieMarcanti
Op vrijdag 7 november 2008 is het dan zover, Industry of House bestaat 1 jaar, de tijd gaat snel als je het gezellig hebt. De vorige edities waren zo goed als uitverkocht... Industry of House slaat hard aan in Amsterdam.

Industry of House is een feest dat word gegeven door Future of House. Deze organisatie zit achter de succesvolle feesten: The Boulevard en Je T’aime Domingos’. Het concept met de uitgesproken mening laat weer van zich horen!

Na een paar maanden weg te zijn geweest van Amsterdam Marcanti, zal op vrijdag 7 november 2008 Industry of House weer zijn intrede doen in Marcanti met zijn One Year Anniversary.

The One Year Anniversary is de Golden Editie, Industry of House heeft een gouden jaar achter de rug en dat willen we gaan vieren op 7 november 2008 in Amsterdam Marcanti.

Industry of House staat erom bekend om altijd met een super line-up te komen, en dat wordt dit keer niet anders. Sterker nog het wordt een line-up met top dj's zoals Benny Rodrigues, Rishi Romero, Quintino, Vato Gonzalez (dirty house) etc.

En niemand minder dan Brianaire van de Gouden Kooi zal ook zijn skills laten zien. Naast kickboksen draait Brianaire namelijk ook als Dj, tevens wordt hij de vaste resident op Industry of House. Van jongs af aan is Brianaire al actief bezig met het maken van muziek. Tijdens zijn verblijf in De Gouden Kooi heeft hij zijn Dj skills uitgebreid en les gekregen van 's Nederlands beste Dj's zoals Sunnery James, Ryan Marciano, Melly Mel etc. Nu heeft hij zijn eigen flavour ontwikkeld, hij goochelt met dope (Latin) house beats.

En de gehele avond zal gehost worden door MC Dice with his magical voice.

Industry of House staat altijd garant voor de lekkerste en onvergetelijke House Music, dus wie van house houdt zal zeker genieten van de opzwepende beats. En met dat gegeven wordt 7 november 2008 een nacht om nooit te vergeten.

Voor de dresscode hebben wij vastgesteld dat Black or/and Gold een must is. Het is uiteraard een Golden editie!

Deze editie, de Golden editie, zal de voorgaande edities overtreffen in sfeer, muziek en ervaring.

Vaste en nieuwe bezoekers komt dus allen om de One Year Anniversary te vieren. Zorg dat je erbij bent op 7 november 2008 in Amsterdam Marcanti, want deze Golden editie mag niet in je ‘partyhistory’ ontbreken!! Kaarten zijn verkrijgbaar via easyticket, ticketonline of Free Record Shop. Wees er snel bij, want voor echt leuke feestjes gaan de kaarten altijd te hard ;-)

Het wordt weer een avond zoals je van Industry of House gewend bent. Geen gezeik maar gewoon los.
Want eerlijk is eerlijk: Dit wil je niet missen!
Line up:
Benny Rodrigues
Rishi Romero
Quintino
Melly Mel
Rishi Bass
Vato Gonzalez
Brianaire (De Gouden Kooi)
Prunk Le Funk
E-Sonic
Billy the Klit

MC Dice

Tickets aan de deur kosten 15 euro. Voorverkoop kost het 12 euro ex. fee en zijn te bestellen via www.easyticket.nl, www.ticketonline.nl en alle Free Record Shops.

For VIP reservations & Guestlist call: +31 624 298 100

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook terecht op de website www.funky-vibes.eu

2 opmerkingen

 
laatste aanpassing door een beheerder
:cheer:.......Be there