Partyflock
 

Anticlub pre-release party

gepubliceerd door , op
Anticlub pre-release party
14 oktober 2008
FeestAnticlub · Release Party
Datumzaterdag 25 oktober 2008
LocatieRechter
Anticlub is het platform voor techno liefhebbers die niet vies zijn van een stukje diepgang in muziek. Niet alleen gaat Anticlub de diepte in, ook in de breedte manifesteert men zich duidelijk met het uitbrengen van vinyl op het gelijknamige label en diverse gelieerde labels als Lessismore, Grayarea en Minimalplus. Met een naam als Anticlub is het niet vreemd, dat deze muziekliefhebbers juist in woelige tijden als deze, tegen de stroom in weten te zwemmen door nu op de proppen te komen met nieuw plaatwerk!

Met hun pre-release party in de Rechter te Eindhoven zullen alle residents van Anticlub hun aankomende releases presenteren. Een uitstekend moment om te horen dat Noes, MBC, Zaxxon en Burgermeister B een hecht team vormen met ieder hun eigen geluid. Dat het geheel daarbij meer is dan de som der delen is niet verwonderlijk. Juist door de belangrijke inbreng van vormgever Blend-X en VJ Scally biedt Anticlub iedere keer weer een totaalbeleving in beeld, geluid en artwork. In de vorm van een mix CD met tracks die de aankomende maanden gaan verschijnen zal deze pre-release party daadwerkelijk gestalte krijgen. Deze CD is gemixt door Cursed P en zal gratis uitgedeeld worden aan de eerste 100 bezoekers! Op deze CD staan tracks van de volgende artiesten en Anticlub gerelateerde labels.

MBC zal na zijn eerdere releases op Lessismore, Grayarea en Anticlub binnenkort op de proppen komen met een remix op Kanzleramt en eigen tracks op Inqline en Dandylion. Houdt deze Eindhovenaar goed in de gaten want zijn producties ga ja nog vaak tegenkomen op de dansvloeren all over the world! Zowel Noes als Zaxxon zullen hun langverwachte debuut maken op het zwarte goud. Als het techno gezicht van City Sounds en Transistor komt Noes met de track /Houdoe /op het Minimalplus label. Daarnaast wacht er een serie bootlegs waar je u tegen zegt. Zaxxon zal de vierde 12" op het Anticlub volledig voor zijn rekening nemen. Met zijn vocoders en typerende electrotechno geluid weet hij zijn jarenlange DJ ervaring prima te vertalen naar de dansvloer. Burgermeister B tenslotte is al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen de Anticlub. Een serie spraakmakende remixes op Grayarea zullen zijn kwaliteiten als producer voor het daglicht brengen. Of beter gezegd, het nachtleven onveilig maken! Ook verschijnen er op korte termijn tracks van artiesten die niet op de pre-release party optreden. En dat zijn niet de minsten... Zo heeft Gideon een remix gedaan voor de Madrileense techno diva Pelacha die haar plaatdebuut maakt op ons Lessismore label! Ook verschijnt er een track van Matthew Dekay in een Gringo Gomes remix.

Na al dit release geweld gaan we weer even terug naar waar het zaterdag 25 oktober allemaal om draait; party! Naast eerder genoemde area is natuurlijk ook de Rechtszaal weer geopend, ditmaal gehost door de Helmondse organisatie Groovepact. Zij bestaan 2 jaar en dat vieren ze met een speciale showcase in de Rechter. DJ's Frank James, Static-G, Rool'ow & Squid geven acte de presence. Stevige techno is hun handelsmerk, daarbij bijgestaan door VJ Decade. In de chill zullen Dumas en Mulder gebroederlijk de decks delen om de sfeervolle bar te voorzien van mimimale house klanken. De Rechter gaat om 22.00 uur open en zoals gezegd, kom op tijd om kans te maken op die gratis mix CD! De entree bedraagt slechts 5 Euro.

2 opmerkingen

Komt nu dicht bij!

Muziek voor wat meer open-minded publiek :D
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
Uitspraak van WillemPloeg op dinsdag 14 oktober 2008 om 13:02:
Muziek voor wat meer open-minded publiek

ja en daarom noemen ze het feest Anticlub :rot: