Partyflock
 
­ Nederland

Vivre
Nieuw leven in de house scene in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Vivre
30 september 2008
Vivre gaat voor haar tweede editie in de Amsterdamse Escape deLux (boven de Escape Club), helemaal los met live muzikanten en heerlijke underground deep house sounds. Deze apparte combinatie zorgt voor een volwassen geluid, een Ibiza gevoel en een heerlijk soulful New York City tintje. Vrijdag 3 oktober kan iedereen weer lekker genieten van de warme stem van de Amerikaanse Soulzanger, goede en opzwepende percussie, jazzie trompet en warme sax. De ervaren producers en DJ's zetten een heerlijke mix van UK sounds en underground US sounds neer. Al met al is Vivre op 3 oktober the place to be in Amsterdam.

Vivre zet de muzikanten weer in the spotlight waar ze horen en schotelt haar gasten echte house voor. Natuurlijk is dit onderhevig aan de smaak van de gasten, maar Vivre springt zo in het gapende gat wat is ontstaan door alle bubbling-electrohouse-house-mix dat overal de speakers ingeblazen wordt. Soulful deep underground house is het doel dat in combinatie met de live muzikanten en zangers, zorgt voor een heerlijke funky volwassen vibe.

Gooien met termen als kwaliteit, supersets, dikke beats, heftige solo's, toplocatie, megasfeer, vet uitzicht op de dansende menigte in de Escape, sexy mooie mensen, doet het concept tekort. Vivre is meer, Vivre is een gevoel, Vivre is een opvatting, Vivre is een doel. Meer leven in de tent, meer leven in de muziek, meer live optredens, direct contact met het publiek, meer gevoel in de avond.

Voor de editie van 3 oktober zijn een aantal top producers, jonge helden, talentvolle producers en jonge toppers uitgenodigd om de show neer te zetten. Ook al weten SoulBoy, Mark Junior, Jordan Rivera, Jordi Galano en Dave Mayer dat de Amerikaanse soulzanger Chappell, de goedlachse trompettist Mr Kix en de energieke Marcussion de show stelen, zorgen de top DJ/producers voor een originele avond boordevol unieke houseplaten, goede combinaties, bijzondere beats en een supersfeer in de zaal.

Uitweiden over de kennis en kunde van de DJ's zou ook weer afgezaagd zijn en afdoen aan het concept, omdat het niet gaat om de DJ's of de muzikanten, het gaat om de avond die zij neerzetten samen. Niet één muzikant die zijdelings meespeelt met de DJ, maar een heuse combinatie, een soort band, die de avond stuurt en vult onder de bezielende begeleiding van artiesten die houden van muziek, variatie en kwaliteit. Toch kan met trotst gezegd worden dat de producties van de heren wereldwijd gedraaid en besteld worden, dat producties uitkomen op toplabels als Defected, de heren eigen avonden hebben door het land en draaien voor veel verschillende organisaties in binnen en buitenland op toplocaties. Meer weten over de artiesten, steek de armen eens uit de mouwen en kijk eens wat er meer te vinden is dan al dat mainstream gebeuren dat hoge ogen gooit met o.a. producties van deze heren.
Maar de belangrijkste reden om te gaan is wel dat het concept staat als een huis. Een exclusief concept, met een volwassen karakter en klasse, op een supersexy klasse locatie zoals de Escape deLux. Een heuse band die centraal staat en een exclusieve sound biedt, terwijl de DJ's helemaal losgaan met heerlijke en gevarieerde houseplaten, personeel dat klaar staat om een goede service te bieden en een heerlijke sfeer.

Kies daarom eens voor een volwassen avond met een echte Ibiza sound, live muzikanten en een topsfeertje. Leer ook eens andere DJ's kennen die inmiddels wereldwijd gewaardeerd worden om hun producties en zoek een nieuwe hype op. Daarom is 3 oktober, Escape deLux, een goede plek om weer nieuw leven in je uitgaansleven te blazen.

1 opmerking