Partyflock
 

Festyland
De perfecte afsluiter van het seizoen

gepubliceerd door , op
Festyland
20 september 2008
FeestFestyland · Sluiter van het festival seizoen
Datumzaterdag 18 oktober 2008
LocatieFestival Terrein Volkel
Par-T zal op zaterdag 18 oktober aanstaande de DancePalace Arena hosten op Festyland met een ultieme mix van toppers uit de dance scene. DJ’s zoals Jean, Erick E, Sidney Samson en Jochen Miller staan natuurlijk garant voor de vetste beats!

Totaalfestival
FestyLand is een totaalfestival voor iedereen waarin een zeer grote diversiteit geld met veel uiteenlopende muziekstijlen. Niets is te gek en iedereen wordt gerespecteerd bij de vier podia van het supertentenkamp.
Dance, pop, rock, feestmuziek en zelfs een stukje cultuur zijn terug te vinden in dit overcomplete festival. Daarmee zal de organisatie hokjesdenkers doorbreken zodat ieder zijn horizon eens kan verbreden bij de totaal verschillende muziekstijlen in diverse tenten. Met slechts een doel: massaal uit je dak!

DancePalace Arena
De laatste hit van Sidney Samson stijgt op dit moment naar de hoogste plaatsen in de hitlijsten. DJ Jean vermaakt elke muziekliefhebber en draaide op alle grote dancefeesten in Nederland: Innercity, Sensation, Dance Valley en Impulz. Qua cd’s is hij veruit de populairste DJ allertijden. Met meer dan 220 boekingen per jaar is Erick E een van de meest gewilde dj’s van dit moment. Met zijn gereleasde hit Go Again gooide hij onlangs nog hoge ogen en oren. Jochen Miller heeft o.a. zijn succes te danken aan zijn residentie in The MatriXX in Nijmegen waar hij met zijn zeer toegankelijke sound ieder weet te vermaken. Daarmee is hij een van de bekendste hardtrance dj’s van dit moment, niet alleen vanwege zijn geweldige sets maar ook vanwege zijn energieke uitstraling. Kortom, niet de minste line up. Aangevuld met de locale heros Jay Juice, Jarune en E-Jackt zal het geheel compleet zijn voor een zeer geslaagde party in de DancePalace Arena.

Afsluiting van het festival seizoen
Met het vijf jarig bestaan van Pinksterpar-t en het vernieuwde Gigadance festival, is deze hosting op FestyLand voor Par-T een mooie afsluiting van het outdoor festival seizoen. Garantie voor een ultieme party is gewaarborgd! Wacht niet tot het laatste moment, tickets vliegen eruit. De complete line-up, tickets en meer info over het festival vindt je op: www.festyland.nl