Partyflock
 
­ Nederland

Sellout Sessions

anoniem gepubliceerd op
Sellout Sessions
14 september 2008
Op zaterdag 20 september landt Don Diablo’s concept Sellout Sessions voor de eerste keer in Club Poema RAW te Utrecht. Na succesvolle edities in Panama, Tun Fun, Tivoli en hostings op festivals als Free Your Mind en Rockit is nu deze underground club met Funktion One soundsystem aan de beurt en er zal dan ook genadeloos hard gerockt worden. Gastheer van de avond is natuurlijk Don Diablo zelf, die een drie uur durende set zal draaien.

Don Diablo: “Na veel goede dingen over Club Poema RAW gehoord te hebben, vond ik het wel eens tijd worden om daar zelf iets te gaan doen. Ze hebben een fantastisch geluidsysteem, hetgeen altijd een goede basis voor een knallend feestje is en de locatie biedt mij de mogelijkheid om lekker dicht op het publiek te staan en eens een langere set te doen van 3 uur. Daarnaast heb ik de line-up naar eigen wens kunnen invullen en ik kan dan ook garanderen dat er op deze avond weinig platen twee keer voorbij zullen komen, hetgeen volgens mij momenteel toch wel een frustratie van het publiek op een hoop feesten is. De line up is zo divers dat de er een duidelijke lijn in de avond zal zitten.”

Op dit moment scoort Don Diablo een hit met “Music is my Life”; een nummer dat hij heeft opgenomen met Bizzey, die deze avond ook de MC zal zijn. Don Diablo: “vaste fans hebben ons deze zomer wel vaker shows samen zien doen, maar deze avond in de Poema RAW zal één van de laatste shows samen zijn voordat we weer ieder onze eigen weg gaan, mis het dus niet!” Twee maanden geleden bracht Don Diablo zijn langverwachte mixcompilatie Sellout Sessions 02 uit en in oktober zal hij zijn artiesten album “Life is a Festival” lanceren, hetgeen gevolgd wordt door een internationale tour. Ook zit Don Diablo niet stil in de studio; recentelijk heeft hij nog een remix gemaakt voor de Audio Bullys, die een deze maanden uit zal komen. Speciale gasten op de avond zijn Noisia en Phonic Funk.

Een paar maanden geleden leverden ze nog een van de meest recente edities af van de befaamde Fabric Live mixcompilatie serie en bestormde ze met hun hit “Gutterpunk” verschillende charts en werden ze zelfs door MTV Europe uitgelicht als artiest van de week. Deze zomer stond Noisia op festivals als Creamfields, Gatecrasher en Exit Festival en zaterdag 20 september staan ze in Club Poema RAW voor Sellout Sessions. Binnen de internationale drum & bass scene is Noisia reeds lange tijd een gevestigd naam en op dit moment werken ze hard aan een remix voor de aanstaande Don Diablo single “Hooligans Never Surrender”, die momenteel in originele vorm al clubs en festivals kapot rockt! Don Diablo over Noisia: “We hebben elkaar eigenlijk voor het eerst ontmoet tijdens de Muzikantendag in Tilburg dit jaar, waar direct een persoonlijke klik was. Ik denk dat we elkaar perfect aanvullen en kijk er dan ook naar uit om in de toekomst meer eigen avonden met Noisia als gast act te rocken, aangezien deze helden veel te weinig in eigen land te zien zijn!”

Last, but not least, staat Phonic Funk op het programma, die de aftrap van de avond zal verzorgen. Met releases en remixen op het hoog aangeschreven Soulfuric Recordings label van Mark Pomeroy en Brian Tappert en zijn recente remix voor Ron Carroll’s Walking Down the Streets, is Phonic Funk een flinke naam voor zichzelf aan het opbouwen. Niet voor niets heeft Don Diablo hem ook naar voren geschoven voor Festival Impact in Helmond op 14 september als “one-to-watch”. Don Diablo over Phonic Funk: “Ik krijg regelmatig promo’s van Martijn opgestuurd, die erg dik klinken. Phonic Funk heeft een eigen sound en is niet bang om daaraan vast te houden, een unieke eigenschap in een muzieklandschap waarbij je vaak al aan het begin van de avond de grote hits voorbij hoort komen, waardoor de lijn van de avond bij voorbaat al in een verkeerde richting gestuurd wordt.”

Tickets voor Sellout Sessions in Club Poema RAW te Utrecht op 20 september zijn vanaf vrijdag 5 september beschikbaar via www.ticketmaster.nl, evenals via alle Free Record Shops, grote Postkantoren, GWK, VVV, losse ticketshops en callcenter (0900-3001250) zoals vermeldt op www.ticketmaster.nl.

1 opmerking

:cheer: