Partyflock
 

Reason lancering @ Hotel Arena

gepubliceerd door , op
Reason lancering @ Hotel Arena
8 augustus 2008
FeestReason · Will you be my REASONto.com
Datumzaterdag 16 augustus 2008
WinactieReason actiegesloten
LocatieArena Site
Reason to,.. op zaterdag 16 augustus wordt de toon gezet voor de rest van het jaar! Na talloze edities in verschillende locaties, tientallen deejays, honderden platen en duizenden bezoekers, die elke editie weer hun steentje hebben bijgedragen aan noemenswaardige momenten, is het dan eindelijk zover: de bezoekers krijgen in Arena een Reasonto.com! Het mag dan buiten nog niet warm zijn, binnen zullen de deejays, vocalisten en het optreden van Grupo Capoeira Brasil het kokend heet maken. Een dergelijke viering, daar hoort ook een act-de-presence bij. De programmering liegt er niet om en met een overdonderende line-up lanceert de organisatie Reason in stijl. Op deze avond vol verrassingen zullen niemand minder dan Real El Canario, D-Rashid, Hitmeister D, Yasmin Le Bon en Quentin van Honk je een Reason geven om helemaal los te gaan in de main arena. Met hun weergaloze beats zullen zij zorgen voor verschillende OORgasmes en Mc Zawdi MC zorgt voor het naspel.

De organisatie doet haar best altijd de allerbeste deejays voor je te selecteren en ook dit keer is het niet anders. Zij droppen FHM-hits via verschillende labels, variërend van Sneakerz Muzik tot SamsoBeats: Lucky Charmes & Tony Verdult! Samen vormen zij een superduo met het produceren van tracks. Ze beloven jullie te bombarderen met "Filthy House Music" hits tot de club zal exploderen van plezier! Deze deejays zijn niet meer weg te denken uit de clubscène en zullen deze avond dan ook een wervelende show neerzetten zoals alleen zij dat kunnen. Schaad overdaad niet, want deze nacht is alles over the top. Met deze deejays achter de draaitafels zal iedereen de ultieme glans krijgen waar hij of zij naar verlangt. Geniet ook vooral van de veelzijdige muziek in de tweede zaal en laat je verrassen door een unieke combinatie van stijlen op de eclectische dansvloer van deze arena. Op deze vloer zullen Marvelous K, Waylon Pereira, Sir Edward aka Disco Ed, Lina Ann en Orlando deze tunes volledig vertegenwoordigen. Met hun oorverdovende mixingskillz zullen zij deze zaal rocken tot het machtige stemgeluid van onze vocalist Mc Mitch Crown het bijna begeeft.

De deejay die de laatste tijd succes na succes boekt met zijn Wild FM-radioshow en met zijn eigen producties die hij alleen maar live kan overtreffen, is natuurlijk E-Sonic. Hij is diverser dan de Amsterdamse gemeenteraad en verser dan vers gebakken brood in de ochtend. E-Sonic moet je zien. Nee, E-Sonic moet je ervaren. Hij is tevens ook de maker van de officiële Reasonto.com mixtape. Te downloaden op www.reasonto.com. Als de temperatuur nog niet naar zomerse waarden is gestegen door deze luxe aan klanken, dan zorgt Grupo Capoeira Brasil daar wel voor. Op deze avond geven zij een wervelende performance waar je u tegen zegt. Energiek, ritmisch, acrobatisch: temperature is rising.

Wil je er zeker van zijn dat je er op deze avond bij bent, haal dan je kaartje in de voorverkoop. De (vvk)prijs is € 13,50 (excl. Fee) en aan de deur betaal je meer. Je ticket kun je ook online kopen bij www.ticketonline.nl, www.easyticket.nl, www.reasonto.com & www.hotelarena.nl. Je fysieke kaartje kun je kopen bij elke Free Record Shop in Nederland. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral: gezelligheid boven alles! "Hipperdehippe" VIP area's met dure flessen worden ook aangedaan. Tevens zijn er leuke verjaardags- en groepsarrangementen. Voor details : info@reasonto.com. Het eerste drankje is van de organisatie. Overheerlijke muziek, een voortreffelijke draaistijl en stijlvol publiek. Dat is hetgeen waar Reason voor staat. De organisatie hoopt jullie allemaal te zien tijdens de lancering van Reason op 16 augustus 2008 in Arena te Amsterdam, want stilstaan is geen optie en losgaan een absolute must!

Keep yourself posted 4 the next Reasonto.com