Partyflock
 
­ Nederland

Leon Bolier presenteert eerste artiestenalbum in Club Poema!

gepubliceerd door , op
Leon Bolier presenteert eerste artiestenalbum in Club Poema!
16 juli 2008
FeestSolarize Night · Leon Bolier Album Release
Datumvrijdag 26 september 2008
WinactieSolarize Night actiegesloten
LocatiePoema RAW
De release van het veelbelovende eerste artiestenalbum van Bolier is eindelijk een feit. Vanaf 29 september zal de dubbel CD genaamd ‘Pictures’ zijn levenslicht zien en natuurlijk kijken de liefhebbers en critici uit naar het eerste album van de talentvolle en veelzijdige Bolier. Daar waar CD 1 vooral zal bestaan uit frisse nieuwe solo-tracks zal CD2 bestaan uit samenwerkingen met artiesten zoals Sied van Riel, Galen Behr, Joop, Global Illumination, Cliff Coenraad, Jonas Steur en Daniel Wanrooy, aangevuld met oudere en nieuwe eigen producties. Uiteraard mag men op dit album weer de nodige diversiteit verwachten en zo kun je onder andere genieten van fluweelzachte trancetracks gecombineerd met stevige dansvloerklappers én minimalistische strelingen. Het album typeert uiteraard de echte Bolier-sound, die fans en critici maar moeilijk in een hokje kunnen plaatsen en telkens weer blijft verrassen.

Uiteraard zal naar aanleiding van dit heuglijke feit een heus release event georganiseerd worden en wél op vrijdag 26 september te Club Poema RAW in Utrecht. Vanaf 23:00 uur barst het feest wederom los en speciaal voor deze bijzondere gelegenheid, heeft Bolier enkele bevriende artiesten uitgenodigd om het feestgedruis compleet te maken. Daarnaast kun je op dit release event als één van de eersten in het bezit komen van het eerste artiestenalbum van Bolier, dat deze avond uiteraard centraal staat. Club Poema RAW zal wederom als intiem decor dienen voor deze tweede door Solarize Agency gehoste avond. Opmerkelijk detail voor de critici van het geluid in Club Poema RAW: deze club in hartje Utrecht beschikt sinds kort over het gewaardeerde ‘Function One’ geluidssysteem, dat garant staat voor glasheldere geluidskwaliteit!

Zoals vermeld heeft Bolier enkele van zijn gewaardeerde broeders uit het vak uitgenodigd, om samen met hem het feest tot een spektakel te maken. Zo is DJ Joop de eerste artiest die op vrijdag 26 september in Club Poema RAW te Utrecht van de organisatie een speciaal feesthoedje krijgt aangereikt. De goedlachse Fries is uiteraard altijd in voor een goed partijtje en zeker voor zijn produceerbuddy Bolier maakt hij graag een plekje in zijn drukke agenda vrij. Sied van Riel zal als tweede gastartiest een feestneusje op zijn gezicht krijgen, en kenners weten inmiddels wel dat de combinatie Sied van Riel én Bolier garant staat voor kwaliteit en humor. Precies één week na zijn debuut op Gatecrasher, zal Sied van Riel achter het DJ-altaar van Club Poema RAW verschijnen. Ook voor de echte progressive- en houseliefhebber zal er een heuse traktatie op het feestmenu staan, namelijk: Fine Taste. Dit duo ontvangt momenteel wereldwijd lof met hun enerverende productiewerk en zijn ook inmiddels een graag geziene gast op de grotere partijtjes zoals het WMC in Miami. Tijdens het release event van hun mattie Bolier zullen de heren van Fine Taste de feesttoeters ten hande nemen. Als laatste – maar zeker niet als minste - door Bolier uitgenodigde gast, zal de Noorse trancespecialist Ørjan Nilsen achter de DJ booth van Club Poema RAW kruipen.

Met zijn knaller ‘La Guitarra’ heeft dit Noorse feestbeest één van de zomerhits van 2008 op zijn rekening staan. Ørjan Nilsen zal op dit festijn als kers op de slagroom fungeren en zal Club Poema RAW tot in de late uurtjes laten beven met zijn subtiele draaistijl.
De voorverkoop voor deze feestelijke happening is reeds gestart via Timoco. Voor de spetterende prijs van €9,99 kun je in de voorverkoop je entreebewijs bemachtigen. Maar wacht: er is meer! Speciaal voor deze avond kun je ook een combiticket kopen waarin je naast de toegang tot het event ook de dubbel CD ‘Pictures’ van Bolier mee naar huis krijgt. Deze speciale tickets zullen voor EUR 17,50 verkrijgbaar zijn via Timoco. Kaarten aan de deur zullen ook verkrijgbaar zijn voor de prijs van EUR 15,00 (zonder CD). De CD ‘Pictures’ is ook los verkrijgbaar op deze avond in Club Poema RAW. Uiteraard nodigt zowel Bolier als Solarize Agency iedereen uit om aanwezig te zijn op dit speciale evenement.

14 opmerkingen

Zeker aanwezig! Nu al zin in.
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Echt jammer dat ik er niet bij kan zijn :nocheer: Maar goed, ik zit dan Ibiza, ook niet verkeerd :9
cool :) zeker kaartje met cd halen :D
 
Leuke tent, super DJ :D Zeker weten dat we erbij zijn!!!
gekke dj idd :respect:
 
:bounce:
Kaartje al meer dan een week in the pocket! Dus.... aanwezig!
Uitspraak van =Peter= op vrijdag 18 juli 2008 om 13:54:
Kaartje al meer dan een week in the pocket

Ik ook, entree plus cd-ticket :P