Partyflock
 
­

Franchise · Beach edition

gepubliceerd door , op
afbeelding Franchise
FeestFranchise · Beach edition
Datumzaterdag 12 juli 2008
LocatieBillabong Beachclub
WinactieFranchise actie, gesloten
The world isn’t big enough zo lijkt men in Amsterdam te denken. Terwijl de euforie van 4 jaar Amsterdamse en Haagse edities nog maar nauwelijks getemperd is, komt de Franchise karavaan nu werkelijk op stoom. Niet alleen heeft de organisatie van het Amsterdamse concept enkele nieuwe maandelijkse residenties op het oog, zij heeft tevens een nieuwe avond aan haar portfolio toegevoegd: Franchise goes to the beach at Scheveningen, Billabong here we come!

Op zaterdag 12 juli zullen diverse residents van Franchise achter de knoppen plaats nemen en de harten van inwoners van de stad achter de duinen sneller doen kloppen. Wat ooit begon met o.a. nationale kanjers als Benny Rodrigues en Billy the Klit is in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen grootmacht. Met het zand tussen de tenen zien wij naast onze vaste club grootheden Leroy Styles ‘behind the wheels of plastic’.

De man die weigert zijn muzikale stijl in een hokje te plaatsen omschrijft zijn muzikale oorsprong het liefst ‘als gewoon house’. De rotterdammer mag op het grote podium een laatbloeier zijn, maar dat doet zijn geweld de afgelopen maanden juist heftiger doordreunen. Als een kogel is de zwierige Rotterdammer gegaan het afgelopen halve kalenderjaar en het lijkt dan ook, met de zomer nog voor de boeg, ZIJN jaar te worden.

Natuurlijk geen Franchise zonder de favoriete stamhoofden van het concept. Zo staan onder leiding van Billy the Klit Dani L. Mebius, Jamie Westland en Marc Benjamin ‘voor’ de duinen van de populaire beachclub. De vocalen zijn tot slot voor rekening van Zawdi MC MC. Iedereen dus gewaarschuwd, Billy is los. Als hij de strand vibe eenmaal te pakken heeft kun je de borst nat maken: dochters naar binnen zusjes achter slot en grendel de Franchise mania is coming and we’re havin’ a Beachparty!

Tickets €10 in the pre-sale at www.fullcircle-web.nl en www.timoco.eu More information on www.franchise-escape.nl or call Full Circle: 070 3859407