Partyflock
 

Opvallen tijdens een fluoriserende editie van D-Fusion: The FluoRide Edition

gepubliceerd door , op
Opvallen tijdens een fluoriserende editie van D-Fusion: The FluoRide Edition
5 juni 2008
FeestD-Fusion #27 · The FluoRide Edition
Datumzaterdag 21 juni 2008
LocatieCKB Underground
D-Fusion bekent kleur met deze nieuwe fluor-geïnspireerde editie. Blacklight en felle kleuren zal het decor doen oplichten! Trek iets opvallends aan en kom op zaterdag 21 juni naar het CKB Underground (Bergen op Zoom).

D-Fusion
D-Fusion biedt een podium voor getalenteerde lokale, regionale en internationale DJ’s. Juist mensen die nooit voor een publiek hebben gestaan maar wel de sterren van de hemel draaien, zijn hier welkom! Ook ervaren DJ’s die al op tal van plaatsen hebben gestaan, brengen hun kunsten ten gehore. House, techno en elektro van de bovenste plank, dat is waar D-Fusion voor staat. Iedere editie verbazen we je met optische elementen zoals licht, lasers en visuals, kun je genieten van heerlijke cocktails.

D-Fusion #27: The FluoRide Edition
Twee speciale artiesten zijn voor deze editie uitgenodigd. Naast de twee residents Janzzen en LucaCulo, treden ook L-Tuziasm en Standox op. De van Utrecht afkomstige L-Tuziasm (Lars) is een opkomend talent. Hij heeft gestaan op het meer dan 10.000 bezoeker-trekkende feest “flockers” in het GelreDome. Zijn stijl omschrijft hij als “technorientated music”, en past daarmee exact in het D-Fusion concept. Zelfs Marco V is onder de indruk van dit talent, tijdens een internationale wedstrijd op Dance Valley. Lars heeft ook zijn eigen concept, “Chillegal Beats”, een feest dat om de twee maanden plaatsvindt. Daarnaast is hij ook bezig met produceren. De ervaren DJ Standox neemt de set van L-Tuziasm over. Hij draait heel wat jaren, en heeft op vele locaties gestaan. Standox omschrijft zijn stijl als “techno with a drive”. En deze drive heeft hij zelf ook, naast het draaien is hij druk bezig met veelbelovende producties. LucaCulo stuurt ook deze editie weer live de ether in op zijn radioprogramma D-Fusion On Air! De visuals, lichten en lasers worden aangestuurd door VJ Conjurer. Danseressen treden op om het publiek sneller los te krijgen.

D-Fusion On Air
Luister iedere zaterdagavond om op te warmen naar “D-Fusion On Air” gehost door DJ LucaCulo op Omroep Tholen. Iedere zaterdagavond vanaf 21:00 te ontvangen op 106.5 FM en op de kabel: 107.6. Ook via internet te beluisteren, meer informatie vind je op www.D-Fusion.nl.

4 opmerkingen

 
Super, eindelijk weer een editie B)
heel jammer dat ik er niet bij kan zijn!! zal vast een knallend editie worden! :-)
volgende x ben ik er weer bij...