Partyflock
 

De zomer in.... met Mark Norman op Xtra Ordinary

gepubliceerd door , op
De zomer in.... met Mark Norman op Xtra Ordinary
22 mei 2008
FeestXtra Ordinary · We love to dance!
Datumzaterdag 31 mei 2008
LocatieMarkt15 Site
Met de stijgende temperatuur en de komende zomermaanden worden jullie op de nodige festivals getrakteerd... heerlijk onder de blauwe lucht dansen in het gras, toch wel één van de meest fijne manieren om te feesten. Maar voor het echte festivalseizoen los barst, kun je nog één keer dansen op de lekkere beats die Xtra Ordinary jullie iedere keer weer te bieden heeft. Tel daarbij op een sfeer die zonder uitzondering elke keer weer enorm gezellig is, uitstekend geluid en de enthousiaste dj's die zichzelf elke keer weer helemaal geven uit liefde voor muziek, dat alles samen maakt Xtra Ordinary

Nog maar een paar weken geleden heeft Xtra Ordinary ook buiten de Kop van Noord-Holland laten zien dat het een feest kan neerzetten waarbij menigeen zich erg thuis voelt. De zaal die Xtra Ordinary hostte bij de jubileum editie van Treasure nr. 10 in de Lexion op 19 april was druk bezocht en velen waren niet weg te slaan voor de dj booth van onze residents Hank, Narscyo en NoFear. Ook dj’s Tremenda en Mouse lieten zien waarom zij meerdere keren door Xtra Ordinary worden uitgenodigd een gastoptreden te doen. De sfeer was tot het einde weer super in de grot van de Lexion.

Op 31 mei zal Xtra Ordinary het zomerseizoen weergaloos inluiden. Xtra Ordinary heeft zich het afgelopen jaar laten gelden door internationale toppers te combineren met Nederlandse helden en veel talent. Deze keer verwelkomen wij niemand minder dan Mark Norman. Hij zal deze zwoele nacht de harten van menig liefhebber sneller laten kloppen. (Hard)trance van de bovenste plank zoals al vele malen te horen was op internationale feesten als Trance Energy, Dance Valley 2006 en Mystery Land. Verder biedt de grote zaal een aantal vernieuwende talenten die voor het eerst hun opwachting maken op Xtra Ordinary. Zo is daar Olivio d’Eclipse, een dj met een grote variëteit aan stijlen die al regelmatig te aanschouwen was in verschillende clubs. Hij stond ondermeer op Wild Romance, It’s Your Bitch en UWXP. Verder heeft de organisatie de dj’s ADams'W en The_Prophecy a.k.a. the boys van AD&HD. Deze jongens zijn individueel al regelmatig te bewonderen geweest op verscheidende events en zullen hier als duo de avond afsluiten. Resident dj NoFear complementeert de line-up in de hoofdzaal.

In de voorste zaal zal Narscyo dit keer laten zien dat hij niet alleen in de hoofdzaal kan knallen maar ook voorin iedereen in hogere sferen kan brengen. Hij wordt hierin ondersteund door Mark Junior, regionaal zéér bekend om zijn heerlijke house-beats. Met locaties als Hotel Arena, Vuong, the Mansion en het Leidseplein op Koninginnedag op zijn cv is het bepaald geen junior meer.

4 opmerkingen

 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Succes Mannen :bounce:
Gaat weer een topper worden:cheer:
Artiest Narscyo
Wordt weer knallen in Schagen!!!!