Partyflock
 
­ Nederland

Release album Armin van Buuren

gepubliceerd door , op
Release album Armin van Buuren
17 juni 2003
FeestArmin Only · 76 release party
Datumvrijdag 20 juni 2003
ArtiestArmin van Buuren Site
LocatieAStA
Op 16 juni 2003 schrijft Armin van Buuren geschiedenis met de release van zijn album ‘76’. Het is het langverwachte debuut van de nummer 5 DJ van de wereld, die in 2002 in zijn drukke agenda ook nog eens de tijd heeft gevonden om af te studeren tot Meester in de Rechten. Mr. Armin van Buuren heeft met ‘76’ een trance/pop-album van uitzonderlijke klasse afgeleverd, waarop natuurlijk de hitsingles ‘Yet Another Day’ (feat. Ray Wilson) en ‘Sunburn’ niet ontbreken en waarop hij samenwerkt met Ray Wilson (Genesis, Stiltskin), Ferry Corsten, Justine Suissa, Victoria Horn (Dirty Vegas) en Jaqueline Govaert (Krezip).

Speciaal ter gelegenheid van deze release wordt er aanstaande vrijdag een party georganiseerd door Smirnoff Ice en de Asta te Den Haag. Armin van Buuren zal daar 7 uur solo draaien, waarbij zijn set een weerspiegeling van het album zal zijn. Kaartjes kosten 10 euro en zijn alleen aan de deur te verkijgen. De avond start om 22.00 uur.

Armin van Buuren is de huidige nummer 5 DJ van de wereld en voegt met zijn debuutalbum 76 een spannend nieuw hoofdstuk aan zijn toch al imposante carrière toe. Het is de definitieve sprong naar het grote publiek. Een sprong die van de kersverse Meester in de Rechten een internationale superster gaat maken.


Armin van Buuren 76 album Release Party
Datum: vrijdag 20 juni 2003
Locatie: Asta (spui 12, Den Haag)
Prijs: 10 euro aan de deur

10 opmerkingen

 
dus?
Toptoptop!!
cd valt eigenlijk beetje tegen... had meer knallers verwacht, maar het blijven allemaal maar van die voortkabbelende beekjes...
2004......

Armin van Buuren in Concert???
 
jammer dan ga ik al naar hard & horny...
was graag gegaan, Armin is echt goed enne petje af hoor... meester in de rechten!
En meester in trance plaatjes draaien :-D