Partyflock
 
­ Nederland

Beatrix komt beuken in Arnhem

gepubliceerd door , op
Beatrix komt beuken in Arnhem
24 april 2008
Het belooft weer een waanzinnige dag te gaan worden: 30 april is de dag van feestende mensenmassa’s die onder het genot van een drankje, gekleed in het oranje en genietend van het zonnetje de hele dag de verjaardag van onze koningin vieren. Voor velen is koninginnenacht en -dag iets speciaals. Organisaties, café`s en discotheken trekken alles uit de kast om het massaal toegestormde publiek maximaal te kunnen vermaken. Zo ook de organisaties MBFH & Global Soundz uit Arnhem. Beide zijn al jaren sterk vertegenwoordigd op het gebied van de hardere stijlen in Arnhem, en zullen voor deze aankomende speciale dagen de handen ineen slaan om Arnhem te bieden waar het recht op heeft: 2 dagen lang dreunende beats in de open lucht! Het terrein voor deze dagen zal het zogeheten Hardstyle Square zijn, welke gelegen is op de Korenmarkt achter voormalig Cafe Woody’s en Ritzy.

Met koninginnenacht zal MBFH, zoals zij jarenlang in Club Zinc gedaan heeft, een Classic Gold neerzetten welke bij velen oude, goede herinneringen zal ophalen. Voor de meeste mensen heeft Classic Gold geen uitleg meer nodig, Classic Gold is een begrip in Arnhem en zal dat ook altijd blijven. Deze nacht zal een speciale Zinc reünie zijn die gehost wordt door de vertrouwde resident Mad Mr. Frosty. Niemand kan beter de Classic Gold sound vertalen dan Mad Mr. Frosty himself. De avond wordt geopend door de residents van Global Soundz, Drone & Gelley-B. Zorg dat je een deel uitmaakt van deze avond als je een hart hebt voor classics!

Op koninginnedag doet hardstyle in Arnhem haar intrede. Maar liefst 12 uur lang zullen alleen de beste upcoming hardstyle talents van dit moment het Hardstyle Square laten schudden op haar grondvesten! De organisatie op het gebied van hardstyle in Arnhem, Global Soundz, heeft voor deze speciale dag een arsenaal aan talenten geselecteerd waar zelfs de koningin u tegen zegt. Met namen als Jones, B-Front, Ran-D en Frequencerz staat een nieuwe generatie klaar om alleen het beste op het gebied van hardstyle te bieden. Onder leiding van MC Rems zal deze dag de boeken in gaan als het kroonwerk op 2 bijzondere dagen. Voor diegenen die bang zijn dat de weergoden roet in het eten zullen gooien: het plein kan overdekt worden!

Velen zullen dezelfde gedachten delen: lang gewacht, niet gedacht, toch gekregen! Gratis en voor niks twee dagen lang alleen het beste op het gebied van de hardere stijlen gepresenteerd door MBFH & Global Soundz. Zorg dat je er bij bent…

Lang leve de koningin!

14 opmerkingen

Hoop dat het lekke weer word :)
Maar goed, gaan idd 2 vette dagen woren ja!! :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 71435, 34474, 42576}
dit word me wat :D keihard knalle en bier drinke:D
 
achter voormalig Cafe Woody’s

Is die er ook al niet meer???
Werkzaam bij MBFH
zin in!!
 
Artiest Gelley-B
Gekkenhuis wordt het!
Zit sinds een paar maandjes op kamers in Arnhem.. Dit zou dus wel ideaal zijn :D Alleen zal het waarschijnlijk toch Eindhoven worden, daar gaat iedereen uit mn oorspronkelijke woonplaats heen :(...
Artiest Regnum
tuuuuuurlijk, moet ik dit missen terwijl ik in Maastricht ben... :(
Beverwijk is ook in arnhem :) yeah ziet er zeker goed uit.

dat wordt zeker knallen :)
laatste aanpassing
het plein 8er de woodys en ritchyz?
Ken dat niet, waar is dat precies?


daar dus ;)