Partyflock
 
­ Nederland

Erotixx
Red & Wet

gepubliceerd door , op
Erotixx
26 maart 2008
FeestErotixx · Wet & Red
Datumzaterdag 19 april 2008
LocatieMatrixx
Het meest fantasievolle feest, met de lekkerste lijven en heetste muziek gaat een nieuwe editie tegemoet: Erotixx, Red & Wet, op zaterdag 19 april. Met louter kwaliteit en een dikke sound achter de decks: Randy Katana, DJ Jean, Eric van Kleef, Mike S en resident Jochen Miller.

De crew van The Matrixx werkt altijd met dik plezier aan de voorbereidingen voor weer een nieuwe Erotixx. Want inmiddels weet het voltallige personeel dat het weer zo’n avond wordt waar èn de bezoekers helemaal relaxed en open zijn (wel zo leuk als je achter de bar staat) en waar ook muzikaal helemaal niks op af te dingen valt.

Bij Erotixx gaat het om slechts drie dingen: kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. Want een feest met een zwaar erotisch tintje moet gewoon helemaal kloppen, en tot in de puntjes verzorgd zijn. En dat kun je dus rustig aan The Matrixx crew over laten.

De afgelopen dagen zijn al vast de betere DJ’s gecontracteerd. Het is een team geworden dat zich altijd lekker inleeft in het erotische thema, van de markante kop van Jean tot de spierballen van Mike S en de glimmende schedel van Katana - hier staat een ploeg achter de decks die gewoon helemaal begrijpt wat een erotisch feest onderscheidt van een ‘reguliere’ nacht. Stijl, opbouw, ritme, tempo, emotie. Dat is waar het om gaat en dat is dan ook exact wat je krijgt.

Het thema is voor velerlei uitleg, opvatting en interpretatie vatbaar: Red & Wet. En zo is dat ook bedoeld. Zoals altijd wordt het namelijk aan de bezoekers overgelaten om zich te laten gaan. Of het nou in kleding is, of in dansstijl, of zelfs in de manier van contact zoeken, de crew van The Matrixx is elke keer weer prettig verrast door de wijze waarop Erotixx publiek zich inleeft.

Erotixx is uitgegroeid tot de meest vooraanstaande erotische party van het oosten. De crew van The Matrixx weet dat, en leeft daar naar. Een nieuwe Erotixx is dan ook nooit het ‘zoveelste feest waar ik moet werken’, maar ‘eindelijk weer een Erotixx waar ik achter de bar mag staan’. En voor de bezoekers, is het een vaste plek in de agenda - en dat voelt voor The Matrixx als een eer.

13 opmerkingen

Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Lekkere line-up weer!
Goeie line-up
Jammer dat er in de matrixx geen darkrooms wogen zijn!!!
"tot de spierballen van Mike S en de glimmende schedel van Katana"

:roflol:
 
Jammer dak er niet bij kan zijn!!:(
Uitspraak van remcy op donderdag 27 maart 2008 om 13:50:
"tot de spierballen van Mike S

Heeft die spierballen dan :/ waarom moet ik dan altijd die zware platentas dragen ;-)
Gaan we dus nu eens niet doen.. ik draag de cdtas wel :roflol:
Artiest Pet
Hey ed weet jij dan hoe zwaar zo'n tas is :roflol: hahaha cu u soon!
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
Word wel een top feestje..
Randy Katana, Mike S en Jochen hebben dit feest groot gemaakt in het begin! nu draaien ze weer samen! Zo hoort het! Toen waren het volle bakken! Nu moet dat weer terug komen! :)
wij zijn ook weer van de partij maar de darkroom is boven hoor haha alleen gelieven niet te neuken das dan weer erg jammer!!!!!!!!
 
Uitspraak van DJ Ed Mission op vrijdag 28 maart 2008 om 12:03:
Heeft die spierballen dan waarom moet ik dan altijd die zware platentas dragen
Gaan we dus nu eens niet doen.. ik draag de cdtas wel

Heel simpel ed.........
Hij heeft een pakezeltje nodig.
 
Uitspraak van remcy op donderdag 27 maart 2008 om 13:50:
"tot de spierballen van Mike S en de glimmende schedel van Katana"

:lol:



maarre...ik wil die time table!! :honger: